Uutisia Swerockilta

Swerockille uusi pohjoismainen toimitusjohtaja

Swerockissa vaihtuu vetovastuu vuodenvaihteessa 2021/2022, kun Mats Norberg aloittaa yrityksen toimitusjohtajana Ruotsissa. Mats ottaa johtaakseen liiketoiminnan, joka on viime vuosina kasvanut voimakkaasti Pohjoismaissa ja ottanut tärkeitä edistysaskeleita täyttääkseen ilmastovaatimukset.

1.4.2021

Muutoksia Swerockin organisaatiossa

Janne Pekkarinen aloitti Swerockin kiviaines- ja valmisbetoniliiketoiminnan työturvallisuuspäällikkönä 1.4.2021.

Swerockin valmisbetoniliiketoiminta 1.4.2021

Jani Lehtinen toimii Pirkanmaan alueen aluepäällikkönä Länsi-Suomen alueen lisäksi.

Jesse Junnila nimitettiin Swerockin valmisbetoniliiketoiminnan Länsi-Suomen ja Pirkanmaan alueen tuote- ja kehityspäälliköksi.

Osastopäällikkö Toni Skyttä vastaa 1.4. alkaen myös kuljetuksesta ja kalustosta Länsi-Suomen alueella

1.3.2021

Pohjanmaalle uusi myyntipäällikkö

Jere Kallio on nimitetty Suomen Swerockin Pohjanmaan alueen myyntipäälliköksi 1.3.2021 alkaen.

Jere toimii myyntipäällikkönä valmisbetoniliiketoiminnassa ja kiviainesliiketoiminnassa eli kyseessä on kahden liiketoiminnan jaettu tehtävä.

1.9.2020

Juha Arvolasta Swerock Oy:n toimitusjohtaja 1.9.2020

Juha Arvola aloitti Swerock Oy:n toimitusjohtajana 1.9.2020, jolloin nykyisen kiviainesliiketoiminnan lisäksi Arvolalle siirtyy myös koko Suomen valmisbetoniliiketoiminta.

Entinen toimitusjohtaja Juha Helin jatkaa Lambertsson Oy:n toimitusjohtajana.

Valmisbetoniliiketoiminnasta vastaavaksi aluejohtajaksi on 1.9.2020 nimitetty Pekka Haapimaa.

Kuvassa Juha Arvola.

29.4.2020

Pirkanmaan valmisbetonipuolella mukavaa pöhinää!

Kuvaa klikkaamalla pääset lukemaan lehtijutun Swerockin valmisbetonitoiminnasta Pirkanmaan alueella.
Juttu löytyy sivulta 52.

Vasemmalta oikealle: Teemu Mattila, Samuli Elo, Petri Harjula ja Joonas Mero

Paikallinen toimija. Pohjoismainen kattavuus.

YIT:n Pohjoismaiden päällystys- ja kiviainesliiketoiminnan hankinnan myötä Peab vahvistaa rooliaan pohjoismaisena yhteiskuntarakentajana. Toimintamme laajenee useille uusille paikkakunnille ja saamme 1 700 uutta työtoveria, jotka sijoittuvat Swerockin ja Peab Asfaltin katon alle. Tämän lisäksi saamme entistä paremmat edellytykset uusien, kestäv...

Peab vahvistaa liiketoimintaansa Pohjoismaissa

Keskiviikosta 1.4. alkaen Peabilla aloittaa yhteensä 1 700 uutta työntekijää. Ostamalla YIT:ltä sen Pohjoismaiden päällystys- ja kiviainesliiketoiminnan, Peab kasvattaa pohjoismaista liiketoimintaansa erityisesti Suomessa ja Norjassa. Tanskasta tulee päällystysliiketoiminnan myötä Peab-konsernille uusi liiketoiminta-alue.

3.4.2020

TIEDOTE

1.4.2020

Peab kasvaa Pohjoismaissa

Lehdistötiedote

2020-04-01

 

 

Peab vahvistaa liiketoimintaansa Pohjoismaissa

 

Keskiviikosta 1.4. alkaen Peabilla aloittaa yhteensä 1 700 uutta työntekijää. Ostamalla YIT:ltä sen Pohjoismaiden päällystys- ja kiviainesliiketoiminnan, Peab kasvattaa pohjoismaista liiketoimintaansa erityisesti Suomessa ja Norjassa. Tanskasta tulee päällystysliiketoiminnan myötä Peab-konsernille uusi liiketoiminta-alue.

 

YIT:n Pohjoismaiden päällystys- ja kiviainesliiketoiminnan hankinta vahvistaa Peabin roolia Pohjoismaisena yhteiskuntarakentajana. Yrityskaupan ansiosta toiminta laajenee useille uusille paikkakunnille Pohjoismaissa ja 1 700 uutta työntekijää siirtyy Peabin palvelukseen. Tämän lisäksi tuotantokapasiteetti kasvaa 63 asfalttiaseman ja noin 200 kiviaineksen ottoalueen ansiosta.

YIT:ltä ostettu liiketoiminta integroidaan Peab Asfaltin ja Swerockin yhteyteen. Peab Asfalt aloittaa toimintansa nyt myös Suomessa ja Tanskassa.

– Toimintamme laajentuessa useille uusille paikkakunnille neljässä Pohjoismaassa meistä tulee kokomme, vahvuutemme ja osaamisemme myötä johtava päällystysalan yritys. Yrityskauppa antaa upeita synergia- ja kehittämismahdollisuuksia asfaltin valmistukseen, levittämiseen ja kierrätykseen. Haluamme tehdä töitä mm. ECO-asfaltin kanssa kaikissa maissa, kertoo Håkan Jacobsson, Peab Asfalt AB:n toimitusjohtaja.

 

– Luomme yhdessä edellytyksiä paikalliselle yhteistyölle Peabin ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa kaikissa Pohjoismaissa. Osaavien työntekijöiden ja strategisesti sijaitsevien kiviaineksen ottoalueiden avulla, meidän on mahdollista kehittää Peabin ja Swerockin toimintaa edelleen painottaen kestävää liiketoimintaa. Tulemme panostamaan voimakkaasti Kiviaines-, Valmisbetoni- ja Kierrätysliiketoiminnan edelleen kehittämiseen ollaksemme johtava toimija Pohjoismaissa. Pääsemme pian toivottamaan uudet työntekijämme tervetulleeksi, sanoo Håkan Wifvesson, toimitusjohtaja, Swerock AB.

 

Lisätiedot:

Kajsa Jacobsson, lehdistöpäällikkö, Peab AB, tel. +46 725 33 34 84,

kajsa.jacobsson@peab.se

 

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 14 000 henkeä. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5.1 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä. www.peab.fi

.

 

Tiedote 27.3.2020

EU-komissio hyväksyi Peabin ja YIT:n Pohjoismaiden päällystys- ja kiviainesliiketoiminnan kaupan

 

Peab on saanut EU-komissiolta hyväksynnän (vaihe 1) viedä loppuun YIT:n Suomen, Norjan, Tanskan ja Ruotsin päällystys- ja kiviainesliiketoiminnan kaupan. Yrityskauppa suoritetaan loppuun 1 huhtikuuta 2020 ja liiketoiminta siirtyy Peab-konserniin kyseisestä päivästä alkaen.

Yrityskauppa kasvattaa Peabin läsnäoloa ja tarjontaa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Samalla Peab aloittaa päällystysliiketoiminnan Suomessa ja Tanskassa. Peab saa ainutlaatuisen aseman ja markkinajohtajuuden tässä liiketoiminnassa Pohjoismaissa. Hankinnan myötä teollisuustoiminnan merkitys kasvaa konsernissa. Laajempi maantieteellinen liiketoiminta-alue merkitsee pienempää herkkyyttä suhdannevaihteluille ja kasvattaa konsernin vakautta. Sen lisäksi luodaan edellytyksiä toiminnan edelleen laajentumiselle ja muun toiminnan, kuten kierrätyksen ja betoniliiketoiminnan kehittämiselle.

– Olemme iloisia saatuamme EU-komissiolta hyväksynnän ja voidessamme siten toivottaa uudet kollegamme Suomessa, Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa Peab-konserniin. Saamme paljon osaamista tältä tärkeältä toiminta-alueelta, voimme oppia paljon toisiltamme. Tämän kaupan myötä otamme tärkeän askeleen kohti vahvempaa paikallista läsnäoloa ja kehitämme toimintaamme paikallisena yhteiskuntarakentajana, sanoo Peabin konsernijohtaja Jesper Göransson

Peab on tänä päivänä johtava toimija asfaltin valmistuksessa ja päällystystoiminnassa sekä kiviainesliiketoiminnassa Ruotsissa ja Norjassa. Tällä YIT:n vastaavan liiketoiminnan ostolla Peabin toiminta laajenee nyt Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa. Kaupan myötä noin 1700 työntekijää siirtyy Peabin palvelukseen. Yrityskauppa sisältää noin 200 strategisesti sijoittunutta kiviaineksen ottopaikkaa jalostuskalustoineen ja 63 asfalttiasemaa Pohjoismaissa. Ostetun liiketoiminnan liikevaihto oli 6 005 MSEK vuonna 2018 ja oikaistu käyttökate 240 MSEK.

Yrityskauppa julkistettiin 4 heinäkuuta 2019 ja suoritetaan loppuun 1 huhtikuuta 2020.

Liiketoimi on yhdistelmä osake- ja liiketoimintakauppaa, jonka arvon odotetaan nousevan noin 3 miljardiin kruunun velattomaan kauppahintaan. Kauppahinnan rahoitus on järjestetty kokonaisuudessaan.

Lisätiedot:

Juha Hartomaa, IR-chef Peab, mob.+44 725 33 31 45

15.3.2020

Koronavirus Covid19

Koronan mahdollinen vaikutus toimituksiimme (tiedote 15.3.2020)

Lomamatkaltaan palanneet yhtiömme työntekijät ovat Swerockin toimintaohjeen mukaisesti jääneet kotiin etätöihin.

Vaikka toimintamme pysyy edelleen normaalina, saattaa tilanne vaikuttaa fyysistä kontaktia vaativien toimitustemme ja palveluidemme vasteaikoihin. Pahoittelemme mahdollisia häiriöitä asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme ja pyydämme ymmärrystä asiassa.

Seuraamme viranomaisten määräyksiä ja informoimme lisää tarvittaessa

Juha Helin, toimitusjohtaja

 

28.1.2020

Swerockilla herkuteltiin uuden tuotantoennätyksen merkeissä

15.11.2019

Pohjanmaan alueella juhlittiin Dianaa ja Väinöä

Diana Klemetsin pitkä työura saa virallisen päätöksen tämän vuoden lopussa. Swerock Oy oli hakenut hänelle ansiomitalin pitkän uran ansiosta.

Väinö Kangaskoksen työura päättyy vielä tämän vuoden puolella joulukuussa.

Koko Pohjanmaan henkilökunta saatteli Dianan ja Väinön eläkepäiviä viettämään. Paikalla olivat myös Väinön esimies Pekka Haapimaa, Dianan esimies Anne Valta ja Swerock Oy:n toimitusjohtaja Juha Helin.

14.11.2019

Paperisten ostolaskujen toimitus Swerock Oy:lle

Posti- ja logistiikka-alan unionin tiedotteen mukaisesti lakko alkoi maanantaina 11.11. klo 6.00 ja päättyy sunnuntaina 24.11. klo 24.00.

Postin arvion mukaan osa kirjelähetyksistä voidaan lakon aikana hoitaa normaalisti, mutta jakelun häiriintyessä joidenkin kirjeiden toimitusviiveet voivat olla jopa viikkoja. Mahdollisimman joustavan asioinnin taataksemme tulemme lisäämään yhteydenottoja puhelimitse sekä lähestymään asiakkaitamme myös sähköpostitse ja tekstiviestein.

Yhteistyökumppanimme voivat lähettää meille ostolaskuja Postin lakon aikana ja myös sen jälkeen sähköpostitse alla näkyvään osoitteeseen:

SwerockOy.FI.P.128448-8@docinbound.com

Laskujen tulee olla yhtenä tiedostona eli mahdolliset liitteet samassa tiedostossa laskun kanssa.

 

 

25.10.2019

Swerockin Espoon Blominmäen tehtaalla kakkukahvit

Juhlan aiheena oli syyskuussa saavutettu betonitoimituksen 50 000 m3:n rajapyykki Blominmäen tehtaalta Blominmäen Jätevesipuhdistamolle.

Hanke on edennyt myyntipäällikkö Timo Salmisen mukaan suunnitellusti betonitoimitusten osalta jo hieman yli puolen välin.

9.9.2019

Organisaatiomuutoksia

Ruotsissa Swerock AB on jo aiemmin aloittanyt ns. Recycling-toiminnan. Suomessa Swerock Oy alkaa kehittää kierrätystoimintaa, jota Juha Rajala ryhtyy kehittämään. Hän luopuu Länsi-Suomen alueen valmisbetonin tuotannon johtamisesta, mutta vastaa edelleen koko yhtiön kiviainestoiminnasta ja kalustoasioista.

Länsi-Suomen aluepäällikkö Jani Lehtinen siirtyy vastaamaan Länsi-Suomen valmisbetonin liiketoiminnasta ja sen henkilöstöstä. Aiemmin hänen vastuullaan on jo ollut tilauskeskukset ja Länsi-Suomen alueen myynti.

 

         

 

 

 

22.8.2019

Ylöjärven betonitehtaan avajaiset

Torstaina 22.8. Ylöjärven betonitehdas avattiin virallisesti.

Paikalla olivat myös Ylöjärven kaupunginjohtaja Jarkko Sorvanto ja Ylöjärven Yritystoiminnan toimitusjohtaja Timo Isolähteenmäki sekä Swerock Oy:n toimitusjohtaja Juha Helin.

Avajaistunnelmaa:

 

4.7.2019

Peab ostaa YIT:n Pohjoismaiden päällystys- ja kiviainesliiketoiminnan

Peabin konsernijohtaja Jesper Göransson ja YIT:n toimitusjohtaja Kari Kauniskangas kaupan allekirjoittamishetkellä.

20.6.2019

Peab-seminaari Forum Marinumin tiloissa Turussa

Myös swerockilaisia osallistui Aurajoen rannalla järjestettyyn tilaisuuteen.

20.6.2019

Diana Klemets, Swerockin Pohjanmaan alueen toimistopäällikkö, jäi pitkän työuran jälkeen ensin ylityövapaille ja lomapäiville sekä vuoden 2020 alusta eläkkeelle.

Työkavereita muistamassa Dianaa Dianan viimeisenä toimistopäivänä.

 

 

10.6.2019

Betoniko hiilinielu? KiviFaktaa - äänenkantajina toimivat Tiina Kaskiaro Rakennustuoteteollisuus ry:stä ja Jussi Mattila Betoniteollisuus ry:stä. He puolustavat hyvää rakentamista, reilua kilpailua ja toimialan suomalaisia työpaikkoja.

Swerock Oy:n toimitusjohtaja Juha Helin:
"Alla linkki animaatioon CO2 –päästöstä ja sen yhteydestä betonirakentamiseen. CO2 –päästöt ja ilmastonmuutos ovat olleet viime aikoina paljonkin puheenaiheena hiilinielujen ja metsän käytön yhteydessä. Usein ei tiedosteta, miten betoni ja sen raaka-aineet ympäristön kanssa toimivat. Suurelle yleisölle on valitettavasti saattanut syntyä käsitys, että betoni olisi jollain tavalla ympäristölle haitallista."

Käythän katsomassa KiviFaktan animaation!

 

15.4.2019

Swerockin Tampereen Lahdesjärven betonitehtaalta aloitettiin 12.4.2019 betonitoimitukset asiakkaillemme.

Sweockin toinen betonitehdas Pirkanmaalla palveluksessanne.

31.3.2019

Ylöjärven betonitehtaalta toimitettiin ensimmäiset betonit asiakkaallemme 19.3.2019.

Swerock Oy Pirkanmaalle

9.1.2019

Swerock Oy laajentaa toimintaansa Pirkanmaan alueelle.

Tehdas sijaitsee Ylöjärven kunnassa Soppeentiellä, josta on hyvät yhteydet niin Tampereen, Kurun, Nokian kuin Vaasankin suuntaan. Tehdas on tuliterä ja volyymiltaan erittäin tehokas sisältäen muun muassa 3,0 m3 kaksoisaksiaalimyllyn, jolla saavutetaan paras betonimassan sekoitusteho ja korkea kapasiteetti. Betonitehtaalta voidaan toimittaa kaikkia betonilaatuja jokaisena vuodenaikana.

Betonimassan sideaineena tullaan käyttämään CEM I –luokan puhdasta sementtiä, kiviaineksena luonnonsoraa ja lisäaineina asiakkaan rakenteen, vallitsevan säätilan ja valutavan edellyttämiä ja parhaiten toimivia tuotteita. Näin saamme Pirkanmaan asiakkaillemme betonimassan joka on laadultaan ylivoimaista.” sanoo Swerockin Pirkanmaan ja Pohjanmaan myyntipäällikkö Petri Kuutti.

Swerockin toisen Pirkanmaan valmisbetonitehtaan, joka rakennetaan Tampereen Lahdesjärvelle, asennus alkaa tammikuun lopulla. Lahdesjärven tehtaalta on hyvät yhteydet Pirkkalan, Lempäälän, Kangasalan kuin Tampereenkin suuntaan. Ylöjärven tehdas aloittaa betonimassan toimitukset helmikuussa ja Tampereen tehdas maaliskuussa. Swerockin Pirkanmaan betonitehtaiden tehdaspäällikkö Petri Harjula toteaa kymmenien vuosien kokemuksellaan:Tuleva Tampereen betonitehtaamme on identtinen Ylöjärven tehtaan kanssa, joten henkilöstömme hallitsee kummankin käytön. Vihdoinkin myös Pirkanmaalla asiakkaiden on mahdollista saada samalla ominaisuuksilla betonimassaa kahdelta tehtaalta.”  

Lisätietoa Pirkanmaan betonitehtaista ja toimituksista kertovat Petri Kuutti p. 0400 227 424, petri.kuutti@swerock.fi ja Petri Harjula p. 040 684 0737, petri.harjula@swerock.fi.

Kuvassa Swerockin uusi betonitehdas asennettavana Ylöjärvellä.

13.3.2019

Peab juhlii 60-vuotista syntymäpäiväänsä tänään 13.3.2019, jolloin myös kaikilla Swerockin toimipisteillä maistellaan juhlakakkua.

Tästä voit käydä katsomassa Peabin vaiheista tehdyn juhlavideon.

Peab 1959-2019 - Swerock

Alla swerockilaisia Vaasan ja Lapuan toimipisteillä viettämässä juhlahetkeä.

Pohjanmaan swerockilaisia juhlakakun äärellä - Swerock.jpg

23.1.2019

Koko Suomen henkilöstön koulutuspäivä Tampereella 22.1.2019

Swerock Oy:n ensimmäinen yhteinen kokoontuminen Tamperella Puistotornissa.

Håkan Wifvesson, Swerock Ab, Juha Helin ja Arvi Hokkanen, Swerock Oy alustivat omilla esityksillään tilaisuutta. Päivä jatkui vielä ryhmätyöskentelyllä. Lisää kuvia FB-sivuillamme

Blominmäen jätevesipuhdistamon poistoilmapiippu

10.12.2018

Tarkkaavaisimmat ovatkin jo huomanneet, että Espoon Blominmäkeen on syntynyt uusi betoninen maamerkki. Betoni toimitettiin Swerockin Espoon betonitehtaalta. Betoninen poistoilmapiippu näkyy sekä Kehä III:lta että Turun moottoritieltä.

Jätevesipuhdistamon poistoilmapiippu valettiin liukuvalutekniikalla. Piipun valu alkoi ma 12.11.2018 klo 7.00 ja sitä jatkettiin keskeytymättömänä 3-vuorotyönä viikoittain aina lauantaiaamuihin saakka. Viikonloppukatkon aikana muotti puhdistettiin sekä suoritettiin seuraavan viikon valmistelevat työt. Valu kesti kokonaisuudessaan neljä viikkoa. Piipun valunopeus oli n. 1,5m3/h ja nousunopeus n. 21-23 cm/h.

Piippu valmistui 6.12. n. klo 1.00.

Näkyvyyttä on saatu myös uutisissa: https://www.mtv.fi/sarja/uutisklipit-33001002004/keha-kolmosen-varteen-ilmestyi-korkea-torni-talta-se-nayttaa-1020986

Betonimylläreitä ja työmaalaborantteja haussa

26.10.2018 päivitetty 11.12.2018

Olemme jo saaneet joukkoomme uusia swerockilaisia. Kiitos mielenkiinnostanne!

SWEROCK hakee Turun seudulle pumppareita

13.11.2018 päivitetty 12.12.2018

Paikat ovat täytetty. Kiitos mielenkiinnostanne!

Uusi swerockilainen

19.10.2018

Olemme löytäneet sopivan henkilön riveihimme Vaasan kuljetuspumppuautonkuljettajaksi.

Kiitos mielenkiinnosta!

Swerockille haetaan kuljettajapumpunkuljettajaa

27.9.2018

Swerockin Vaasan betonitehdas hakee riveihinsä vahvistusta uudesta kuljetuspumppuautonkuljettajasta.

Oletko sinä tuleva swerockilainen?

Hae meille töihin

26.9.2018

Swerock laajentaa loppuvuodesta toimintaansa Tampereen seudulle.

Kaikkiin haussa olleisiin toimiin on löydetty jo tekijät.

Kiitos mielenkiinnosta!

 

 

Swerock Oy 7.8.2018

7.8.2018

Yrityksemme virallinen nimi on 7.8.2018 alkaen Swerock Oy.

Peab Industri Oy jäi siis historiaan.

Peab Industri on jatkossa yksi Swerock Oy:n rekisteröidyistä aputoiminimistä.

Swerockin uusin betonitehdas sijaitsee Espoossa

25.6.2018

Ensimmäiset betonikuormat toimitettiin asiakkaillemme 7.6.2018.

Alla näkymää betonitehtaalta ja oikealla betonitehtaan vastaava Mikko Könnilä.

Swerockin uusin betonitehdas EspoossaMikkö Könnilä, Swerock Espoo

Swerock Okrassa 4.-7.7.2018

8.6.2018

Tänä vuonna järjestetään Oripään lentokentällä perinteinen OKRA maatalousnäyttely, jossa myös Swerockilta mukana Toni, Olli ja Teemu alueella A osastolla 428.

OKRA 2018

Tule tervehtimään!

Swerock-ravilähtö Vermossa

18.5.2018

 
Vermossa vietettiin Swerockin asiakastapahtumaa keskiviikkona 16.5.2018 V65-ravien yhteydessä lämpimässä säässä .

Swerock tehostaa toimintaansa pääkaupunkiseudulla

11.5.2018

Espoossa on aloitettu uuden valmisbetonitehtaan pohjan rakentaminen.  Tuotantokapasiteetiltaan 85m3/h olevan tehtaan arvioidaan olevan täydessä toiminnassa kesäkuussa 2018

Swerockin tuleva Espoon betonitehdas rakenteilla

TÄRKEÄ TIEDOTUS ASIAKKAILLEMME

24.4.2018

Pyydämme huomioimaan toiminnassanne, että Rakennusliiton työtaistelutilanteesta johtuen Swerock pystyy toimittamaan 27.4.18 perjantaina aamupäivän aikana vain pieniä muutaman kuorman toimituksia, joiden kesto päättyy viimeistään klo 10.00.
Työtaistelun ajankohta on 11.30-24.00. 
 
Pekka Haapimaa
Aluepäällikkö

Lisätiedustelut: Pekka Haapimaa ja Etelä-Suomen myynti

Swerock toimittaa Skanska Oy:n Kaupunkiympäristötalon betonit

6.3.2018

Swerock on allekirjoittanut 28.2.18 Skanska Oy:n kanssa valmisbetonin toimitussopimuksen. Swerock toimittaa Kaupunkiympäristötalon betonit. Valmisbetonitoimitukset alkavat maaliskuussa ja ne sisältävät n. 16 000 m³ valmisbetonia, pumppauksen ja laadunvalvonnan. Toimitus tapahtuu pääsääntöisesti Kalasataman tehtaalta.

Kohteeseen toimitetaan myös erillisenä urakkana YIT Infralle n. 600 m³:n porapaalubetonit, joiden toimitus on jo alkanut.

Kohde on valmis betonoinnin osalta 28.2.2020

Swerock Rakenna & Sisusta-messuilla Turussa

9.-11.2.2018

Kiitos, kun kävitte osastollamme!

Swerock etabloituu Suomeen

1.2.2018 toimitusjohtaja Juha Helin:

Suomessa olevat valmisbetonin ja kiviaineksen tuottajat Lapuan Betoni, Vasa Betong, MBR, Isokyrön Betoni ja YN-Sora toimivat kaikki 1.2.2018 alkaen aputoiminimellä Swerock. Suomessa meillä on tällä hetkellä 10 valmisbetonitehdasta, 6 kiviaineksen ottopaikkaa ja 1 sementtiterminaali. Omilla raaka-aineilla valmistamiemme tuotteiden avulla asiakkaidemme on kokonaistaloudellisesti luontevaa rakentaa omaa liiketoimintaansa. Teemme asiakkaamme elämästä hieman helpompaa.

Swerock –konserni on Pohjoismaiden suurin betonialan yhtiö. Valmistamme vuosittain yli 1,2 miljoona m3 betonia ja kiviaineksia yli 12 miljoonaa tonnia. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Liikevaihtomme on yli 500 miljoonaa euroa.

Asiakastyytyväisyyskyselyn (2017) tulokset

12/2017

Asiakastyytyväisyyskyselyn kohdat, joista saimme erityisen hyvät arvosanat:

Työntekijämme ovat osaavia ja ammattitaitoisia. Yrityksemme kouluttaa jatkuvasti työntekijöitään.

Valmisbetonimme laatu- ja hintataso ovat hyviä.

Informaation kulku työmaille on tullut paremmaksi uuden tilaus- ja logistiikkaohjelmamme käyttöönoton myötä.

Päämäärämme on, että asiakkaamme olisivat vieläkin tyytyväisempiä meihin yhteistyökumppanina vuonna 2018.

Toimitusvarmuutta parannetaan edelleen tarkemman aikataulutuksen suunnittelulla.

Lisätään pumppukalustoa, jotta voimme parantaa toimitustemme sujuvuutta.

Kasvatamme kapasiteettiamme niin kaluston kuin henkilöstömmekin osalta palvellaksemme asiakkaitamme entistäkin paremmin

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.