Swerock Oy laajentaa toimintaansa Pirkanmaan alueelle

9.1.2019

Tehdas sijaitsee Ylöjärven kunnassa Soppeentiellä, josta on hyvät yhteydet niin Tampereen, Kurun, Nokian kuin Vaasankin suuntaan. Tehdas on tuliterä ja volyymiltaan erittäin tehokas sisältäen muun muassa 3,0 m3 kaksoisaksiaalimyllyn, jolla saavutetaan paras betonimassan sekoitusteho ja korkea kapasiteetti. Betonitehtaalta voidaan toimittaa kaikkia betonilaatuja jokaisena vuodenaikana.

Betonimassan sideaineena tullaan käyttämään CEM I –luokan puhdasta sementtiä, kiviaineksena luonnonsoraa ja lisäaineina asiakkaan rakenteen, vallitsevan säätilan ja valutavan edellyttämiä ja parhaiten toimivia tuotteita. Näin saamme Pirkanmaan asiakkaillemme betonimassan joka on laadultaan ylivoimaista.” sanoo Swerockin Pirkanmaan ja Pohjanmaan myyntipäällikkö Petri Kuutti.

Swerockin toisen Pirkanmaan valmisbetonitehtaan, joka rakennetaan Tampereen Lahdesjärvelle, asennus alkaa tammikuun lopulla. Swerockin Tampereen Lahdesjärven betonitehtaalta aloitettiin 12.4.2019 betonitoimitukset asiakkaillemme.

Lahdesjärven tehtaalta on hyvät yhteydet Pirkkalan, Lempäälän, Kangasalan kuin Tampereenkin suuntaan. Ylöjärven tehdas aloittaa betonimassan toimitukset helmikuussa ja Tampereen tehdas maaliskuussa. Swerockin Pirkanmaan betonitehtaiden tehdaspäällikkö Petri Harjula toteaa kymmenien vuosien kokemuksellaan: ”Tuleva Tampereen betonitehtaamme on identtinen Ylöjärven tehtaan kanssa, joten henkilöstömme hallitsee kummankin käytön. Vihdoinkin myös Pirkanmaalla asiakkaiden on mahdollista saada samalla ominaisuuksilla betonimassaa kahdelta tehtaalta.”  

Lisätietoa Pirkanmaan betonitehtaista ja toimituksista kertovat Petri Kuutti p. 0400 227 424, petri.kuutti@swerock.fi ja Petri Harjula p. 040 684 0737, petri.harjula@swerock.fi.

Kuvassa Swerockin uusi betonitehdas asennettavana Ylöjärvellä:

ylojarven-betonitehtaan-pystytysta-tammikuussa-2019.jpg

Swerockin Tampereen Lahdesjärven betonitehtaalta aloitettiin 12.4.2019 betonitoimitukset asiakkaillemme:

lahdesjarvi-pirkanmaa-betonitehdas.png

Ylöjärven betonitehtaalta toimitettiin ensimmäiset betonit asiakkaallemme 19.3.2019:

ylojarven-betonitehdas-swerock.jpg

Ajankohtaista Swerockilla

Lue lisää uutisia ja ajankohtaisia artikkeleita Swerockista!