Murskeet ja sepelit

Swerockilta löydät laajan valikoiman erikokoisia murske– ja sepeli -tuotteita. Kalliomurske ja kalliosepeli ovat kalliosta louhittua ja murskattua kiviainesta.

Kalliomurske ja kalliosepeli on valmistettu samasta raaka-aineesta, mutta eroavat raekoon ja seulontatavan mukaan. Kalliosepeli katkaistaan seulalla ja sieltä seulotaan hienoin raaka-aine pois. Kalliosepelistä on otettu aina nollapää pois ja siinä ei ole hienoa kiviainesta eli se on pelkkää sepeliä. Siksi se on kalliomurskeeseen verrattuna hyvin vettä läpäisevää ja sitä käytetään muun muassa talon reunustalla. Kalliomurskeessa mukana on hienompaa kiviainesta, joten se on tiivistettävissä ja sitä käytetään usein tierakenteissa ja kantavissa kerroksissa. Kalliomurskeessa nollapää on mukana eli hieno kiviaines on mukana kalliomurskassa.

Kalliomurskeet laajasta valikoimasta

Löydät meiltä laajan valikoiman raekooltaan erikokoisia kalliomurske –tuotteita. Murskaamme ja seulomme murskeen haluamaasi standardin mukaiseen raejakaumaan ja raekokoon. Tutustu kalliomurskeeseen ja tuotteisiin täältä.

Sepelit moniin eri käyttötarkoituksiin

Sepeli murskataan kalliosta ja siitä poistetaan hienoaines murskauksen yhteydessä. Löydät meiltä laajan valikoiman erikokoisia sepeli –tuotteita.

Monikäyttöinen sepeli on erinomainen materiaali salaojiin, rakennusten alapohjien kapilaarikatkoihin ja perusmuurien vierustäyttöihin. Tutustu laajaan valikoimaan sepeli –tuotteitamme täältä.

Ota yhteyttä ja lue lisää

Ota yhteyttä

Alueellisten myyntipalveluidemme yhteystiedot löydät täältä, ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Jätä tarjouspyyntö

Lähetä meille tarjouspyyntö täältä ja olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Kiviainestuotteet

Meiltä saat kiviainekset kaikkeen rakentamiseen. Tarjoamme myös avolouhinta-, murskaus- ja seulontapalveluita ympäri Suomen. Lue lisää!