Swerockilla on sijaa ideoillesi ja tilaa kehittyä

Meillä Swerockilla saat olla mukana rakentamassa tulevaisuuden yhteiskuntaa. Laajalla osaamisella, henkilökohtaisella sitoutumisella ja kestävyys polttopisteessä edistämme kehitystä ja teemme rakentamisen vaivattomammaksi. Meillä uusiin tehtäviin oppiminen, haasteisiin kasvaminen ja vastuun ottaminen on vähän helpompaa! Haluatko olla mukana?

Rakennamme tulevaisuuden yhteiskuntaa

Etsimme innostuneita henkilöitä, jotka haluavat työskennellä, viihtyä ja kehittyä kanssamme. Meillä Swerockilla osallistut työhön tulevaisuuden yhteiskunnan rakentamiseksi. Tavoitteenamme on toimia pitkällä tähtäimellä kestävästi ja vastuullisesti. Meille on sydämen asia, että nuorilla on mahdollisuus rakentaa tulevaisuuttaan.

Tänä päivänä meitä on melkein 1000 sitoutunutta työntekijää koko Swerockilla. Kaikilla meillä on erilainen persoonallisuus ja työtehtävät. Yksi asia meillä on kuitenkin yhteistä; haemme joka päivä voimaa ja inspiraatiota ydinarvoistamme. Pyrimme aina olemaan käytännönläheisiä, kehittyviä, henkilökohtaisia ja luotettavia. Työskentelemme Swerockilla paremmin yhdessä, kehitymme ja meillä on hauskaa työssä.

Tämän voimme tarjota Swerockilla

  • Saat vastuuta ja voit vaikuttaa työsi tulokseen
  • Osallistut tulevaisuuden kestävän yhteiskunnan luomiseen
  • Osaamisesi kasvaa ja kehityt haastavien työtehtävien avulla
  • Saat paikan yhteisössämme, jossa sinusta tulee ydinarvojemme tärkeä välittäjä 

Voimaa ja inspiraatiota ydinarvoistamme ►

Katso vapaat työpaikkamme

Louhimme, murskaamme ja myymme kiviaineksia sekä valmistamme ja toimitamme betonia ympäri Suomen. Meillä on monenlaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä. Tarvitsemme hyviä tyyppejä mukaan osaavaan porukkaamme!