Betoniasemat eli betonitehtaat sekä toimistot

Tutustu alla olevasta kartasta Swerockin betonitehtaiden eli betoniasemien ja toimistojen sijainteihin ja yhteystietoihin. Ota yhteyttä!

Swerockin kymmenen betonitehdasta sijaitsevat ympäri Suomen ja palvelevat asiakkaita laajasti niiden ympäristössä. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kerromme lisää tarkemmiin betoniasemien toimitusmatkoista ja paikoista, mihin betoniasemalta on mahdollista betonia toimittaa.

Betonitehdas valmistaa ja toimittaa valmisbetonia kaikenlaisiin ja kaikenkokoisiin kohteisiin. Kuljetus onnistuu myös vaativampiin kohteisiin, kuten esimerkiksi kesämökeille saaristoon. Toimitamme betonia myös isoihin ja vaativiin projekteihin. Swerockin betonitehtaat eli betoniasemat palvelevat ympäri Suomen ympäri vuoden. Ota yhteyttä!

Betoniasemat valmistavat myös ympäristöystävällistä ECO-Betonia, jonka avulla pystytään pienentämään rakentamisen hiilijalanjälkeä merkittävästi. ECO-Betonissa osa sementistä on korvattu terästeollisuuden sivuvirroista saatavalla masuunikuonajauheella, mikä vähentää betonin hiilidioksidipäästöjä jopa 50 %. Lue lisää ECO-Betonista täältä.

Tutustu lisää valmisbetoniin:

Valmisbetonin myynti

Lähetä meille tarjouspyyntö tai katso alta myynnin yhteystiedot ja ole yhteydessä betonialan osaaviin ammattilaisiin.

Valmisbetonin toimitus

Betonitoimituksen sujuvuus asettaa omat suunnittelu-, turvallisuus- ja kapasiteettivaatimuksensa. Valitsemme yhdessä kanssasi oikeantyyppisen betonia toimittavan kaluston - olipa se pumppu, betoniauto eli pyörintäsäiliöauto tai ränniauto.