Swerockin asiakkaat erittäin tyytyväisiä – tutustu asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksiin

Swerockin teettämän vuosittaisen asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella Swerockin asiakkaat Suomessa olivat erittäin tyytyväisiä kokonaisuudessaan tuotteisiin ja palveluihimme. Jo aikaisempina vuosina korkealla ollut asiakastyytyväisyysindeksi sekä suositteluindeksi nousivat entisestään vuonna 2021.

Swerock mittaa asiakkaidensa tyytyväisyyttä vuosittaisessa tutkimuksessa. Tutkimuksessa mitataan customer satisfaction indeksiä eli CSI:tä sekä suositteluindeksiä. CSI koostuu kolmen kysymyksen yhteenlasketusta arvosta: kokonaistyytyväisyys, asiakkaan ideaali ja asiakkaan odotusten toteutus. Vastauksen annetaan kymmenarvoisella asteikolla, josta lasketaan indeksi 0 ja 100 välille. Arvot 65 ja 75 välillä vastaavat keskimääräistä asiakastyytyväisyyttä, ja arvot tämän yli vastaavat hyvää ja erittäin hyvää tasoa.

Swerockin asiakastyytyväisyysindeksi Suomessa oli vuonna 2021 83 ja suositteluindeksi 88. Olemme erittäin tyytyväisiä tähän tulokseen ja pyrimme jatkossakin parantamaan ja kehittämään toimintaamme palautteen perusteella. Asiakastyytyväisyysindeksi oli 81 vuonna 2020 ja 80 vuonna 2019. Suositteluindeksi vuonna 2020 oli 87 ja vuonna 2019 taas 88. Olemme siis vuosi vuodelta pystyneet säilyttämään korkean tasomme ja jopa parantamaan sitä reagoimalla palautteessa esille tulleisiin kehityskohtiin. Vaikkakin tulokset ovat korkealla tasolla, haluamme silti jatkuvasti kehittää toimintaamme. Reagoimme palautteeseen ja olemme identifioineet muutamia kehityskohteita, joita työstämme tällä hetkellä.

Valmisbetoni-liiketoiminnassa ollaan oltu erityisen tyytyväisiä henkilöstöömme sekä tuotteen laatuun. Edeltävään vuoteen verrattuna olimme parantaneet eniten toimintatapojamme sekä luotettavuuttamme. Kiviaines-liiketoiminnassa oltiin pysytty tasaisen hyvällä tasolla kaikilla kategorioilla ja eniten oli parantunut tyytyväisyys Swerockin henkilökuntaan. 

 

Tässä nostoja avointen kysymysten vastauksista:

”Hyvä yhteistyökumppani, ammattitaitoiset ja mukavat työntekijät.”

”Nopeat muutokset tuotteen saatavuuden suhteen, pystyy reagoimaan nopeisiin muutoksiin.”

” Kaikki on kaikin puolin aina toiminut ja palvelu on ollut todella hyvää, ammattitaitoiset tekijät.”

”Osaava henkilökunta.”

 

Lue lisää ajankohtaisia artikkeleita: