Valmisbetonin toimitus

Betonitoimituksen sujuvuus asettaa omat suunnittelu-, turvallisuus- ja kapasiteettivaatimuksensa. Valitsemme yhdessä kanssasi oikeantyyppisen betonia toimittavan kaluston - olipa se pumppu, betoniauto eli pyörintäsäiliöauto tai ränniauto.

Työstöaikaa betonille on noin kahdesta kolmeen tuntia ja tämän työstöajan puitteissa toimitukset onnistuvat. Kuljetusalueeseen vaikuttaa siis enemmän ajoaika kuin ajomatka. Jokaisella betonitehtaalla on oma peittoalueensa mihin betonia sieltä toimitetaan.  

Täältä voit tutustua Swerockin betonitehtaiden sijainteihin. Otathan meihin yhteyttä tarkemmista betonin toimitusmatkoista.  

Autamme betonin oikean toimitustavan valinnassa

Turvallisen ja tehokkaan betonipumppauksen takaamiseksi suunnittelun pitää tapahtua hyvissä ajoin. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan oikean toimittavan kaluston, betonilaadun ja toimitusajan parhaan valutuloksen saavuttamiseksi. Huomioitavia asioita ovat mm. työmaaolosuhteet ja betonin työstettävyys.

Suurin osa valmisbetonista pumpataan eli pääasiallisesti lopullinen toimistusmuoto on pumppaus. Lisäksi voimme betoniautolla, missä on purkuränni, toimittaa betonin niin, että se painovoimaisesti valutetaan muottiin. Lisäksi toimitusmuotona voi olla valujassikka, jossa valujassikka kiinnitetään torninosturiin ja torninosturi nostaa jassikan ja betoni puretaan vasta siellä.

Turvallinen betonitoimitus ja turvallinen betonin käsittely

Kaikki ajoneuvomme ovat hyväksyttyjä Suomen rakennustyömaiden vaatimusten mukaisesti ja seuraamme aktiivisesti alan työturvallisuuskäytäntöjä. Toimitamme valmisbetonia Rakennusteollisuus RT:n toimitusehtojen mukaisesti.

Tutustu tästä RT:n valmisbetonin toimitusehtoihin. Lisätietoa valmisbetonin toimituksesta ja pumppauksesta saat myynnistämme tai tilauskeskuksestamme.

Betonin toimitusten turvallisuusohjeistukset ja pumppausehdot

Seuraamme valmisbetonialan turvallisuusohjeistusta ja pumppausehtoja, jotka säätelevät pumppauspalvelujen toimitusta. Noudatamme RT:n betonin pumppauksen toimistusehtoja. Tutustu tästä RT:n pumppausehtoihin

Tutustu tästä rakennustuotteiden yleisiin hankinta ja toimitusehtoihin RYHT2000.

Kysy lisätietoja

Tilauskeskuksessamme sinua palvelevat asiantuntijamme Jari, Joonas, Olli ja Petri.