Kestävä kehitys on betonialallakin vastuunkantoa ja huolenpitoa

Kestävä kehitys on Swerockilla osa arkipäivää ja työntekijöidemme tietämys ja sitoutuminen ajavat kehitystä eteenpäin. Kannamme vastuuta ja helpotamme asiakkaitamme kantamaan omaansa.

Huolenpitoa ihmisistä ja ympäristöstä

Haluamme rakentaa yhteiskuntaa, jolle  on tärkeätä pitää hyvää huolta ihmisistä ja ympäristöstä. Huomioimalla työntekijöidemme ideoita pyrimme osaltamme vaikuttamaan asiaan positiivisesti.  Meille kestävä kehitys on tärkeä ja eteenpäin vievä voima, joka saa aikaan pitkäjänteisyyttä ja vahvistaa toimintaamme. Panostuksilla tekniseen kehitykseen luomme tuotteita, joissa on pienempi ympäristövaikutus. Jaamme keskenämme tietoa ja opimme toisiltamme raivataksemme tietä uusille työtavoille. Läheisessä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa toimimme vastuullisesti koko valmisbetonitoimialan hyväksi. 

Lue lisää

ECO-Betoni on uusi ympäristöystävällinen betoni – vähennä rakentamisen hiilijalanjälkeä

Swerock tuo nyt Suomeen betonin, jonka ilmastovaikutus on aiempaa pienempi. ECO-Betonissa osa sementistä on korvattu terästeollisuuden sivuvirroista saatavalla masuunikuonajauheella, mikä vähentää betonin hiilidioksidipäästöjä jopa 50 %. Uuden ekobetonin ansiosta voit siis pienentää rakentamisen hiilijalanjälkeä merkittävästi.