Kiviainekset kaikkeen rakentamiseen

Paikallinen toimija. Pohjoismainen kattavuus. YIT:n Pohjoismaiden päällystys- ja kiviainesliiketoiminnan hankinnan myötä Peab vahvistaa rooliaan pohjoismaisena yhteiskuntarakentajana. Toimintamme laajenee useille uusille paikkakunnille ja saamme 1 700 uutta työtoveria, jotka sijoittuvat Swerockin ja Peab Asfaltin katon alle. Tämän lisäksi saamme entistä paremmat edellytykset uusien, kestävien tuotteiden ja palvelujen kehittämiselle. Paikallisella yhteistyöllä, lähellä asiakasta, voimme vähentää kuljetuksia, palvella henkilökohtaisemmin ja ottaa nyt askeleen kohti paikallista yhteiskuntarakentamista. Kiviainesliiketoiminnassa Swerock on Suomen johtava jalostettujen kiviainesten valmistaja. Kiviainesliiketoimintaan kuuluvat avolouhinta, murskaus ja seulonta. Kiviaineksia myydään noutona tai toimitetaan asiakkaalle sopimuksen mukaan. Swerockin palveleva organisaatio toimii lähellä asiakasta. Meiltä saat kiviainekset rakentamiseen: hiekka, sora, murske, sepeli ja muut kiviainestuotteet. Löydät meiltä myös pihanrakentamiseen soveltuvat tuotteet, kuten kivituhkan ja asennushiekan tai pihojen täyttämiseen sopivat täyttömateriaalit.

Kehitämme toimintaamme ja kiviainestuotteitamme jatkuvasti. Toimitamme CE-merkittyjä kiviaineksia kaikkeen rakentamiseen sekä rakennusteollisuudelle että kuluttajille.

Voit tilata kiviaineksia suoraan rakennuskohteeseesi tai noutaa niitä kiviainesten myyntipisteistämme ympäri Suomen.

Jätä tarjouspyyntö ja kysy tarvitsemasi kiviaineksen hinta.

Erikoisosaamiseemme kuuluu myös kiviainesten murskaus- ja seulontaurakointi sekä avolouhinta.

Myynnin yhteystiedot

Laskutuksen yhteystiedot

Asfalttikiviainekset

Iskun- ja kulumiskestävyydeltään kovimmatkin vaatimukset täyttävät kiviainekset teiden, lentokenttien ja muiden liikennöityjen alueiden asfalttimassoihin ja pintauksiin.

Betonikiviainekset

Korkealaatuisia betonin kiviaineksia betoniteollisuuden raaka-aineeksi.

Hiekat

Hiekoitussepelit, asennus- ja leikkihiekat sekä turvahiekat iskunvaimennukseen.

Kalliomurskat

Kalliomurskat soveltuvat erinomaisesti katujen, teiden ja liikenneväylien rakennekerroksiin.

Sepelit ja sorat

Sepeli on erinomainen materiaali salaojiin, rakennusten alapohjien kapilaarikatkoihin ja perusmuurien vierustäyttöihin. Soralajikkeet seulotaan erilaisiin täyttökohteisiin.

Rautateiden rakennekerrosmateriaalit

Rautateiden rakennekerrosmateriaaleja tehdään harjukiviaineksesta ja kallioraaka-aineesta.

Kiviaineksen myyntipalvelu

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua!

Pyydä tarjous

Tee meille tarjouspyyntö sähköisesti.

Tarjoa meille kiviainesalueita

Ole meihin yhteydessä!

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.