Kiviainekset kaikkiin tarpeisiin - Suomen johtava kiviaines valmistaja

Swerock on Suomen johtava jalostettujen kiviainesten valmistaja. Meiltä saat kattavasti kiviaineksia aina omakotitalorakentajan tarpeista isoon teollisuusrakentajaan.

Swerockilta saat kiviainekset kaikkeen rakentamiseen: hiekka, sora, murske, sepeli ja muut kiviainestuotteet, kuten kivituhka ja asennushiekka tai pihojen täyttämiseen sopivat täyttömateriaalit. Tarjoamme myös avolouhinta-, murskaus- ja seulontapalveluita ympäri Suomen. Palvelumme kattavat koko sektorin omakotitalorakentajista aina isoihin betoniteollisuusvalmistajiin. 

Swerockin palveleva organisaatio toimii lähellä asiakasta. Paikallisella yhteistyöllä, lähellä asiakasta, voimme vähentää kuljetuksia, palvella henkilökohtaisemmin ja ottaa askeleen kohti paikallista yhteiskuntarakentamista. Olemme luotettava toimija, joka tarjoaa asiakkailleen kilpailukykyiset hinnat. Meidän ystävällinen ja asiantunteva henkilökuntamme palvelee ja auttaa asiakkaita heidän tarpeissaan. 

Toimitusnopeutemme sekä toimistusvarmuutemme on todella hyvä. Tuotteita löydät meiltä jo varastosta ja saat meiltä tarvitsemasi tuotteet helposti ja nopeasti, sillä useasti tuote löytyy jo valmiina varastosta. Ellei kyseessä ole tilaustuote, otathan meihin yhteyttä isompien tilauksien kohdalla.

Miksi kannattaa ostaa kiviainesta juuri Swerockilta?

  • Kattava tuotevalikoima ja palvelut
  • Toimitusnopeus todella hyvä
  • Tuotteita löytyy varastosta kattavasti
  • Paikalliset yhteyshenkilöt
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Toiminnan jatkuva kehittäminen
  • CE-merkityt tuotteet

Laadukkaat kiviaines -tuotteet

Kehitämme toimintaamme ja kiviainestuotteitamme jatkuvasti. Toimitamme CE-merkittyjä kiviaineksia kaikkeen rakentamiseen sekä rakennusteollisuudelle että kuluttajille. Kysy lisää henkilökunnaltamme.

Swerockin asiakastyytyväisyys erittäin korkealla tasolla

Swerockin teettämän vuosittaisen asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella Swerockin asiakkaat Suomessa olivat erittäin tyytyväisiä kokonaisuudessaan tuotteisiin ja palveluihimme. Jo aikaisempina vuosina korkealla ollut asiakastyytyväisyysindeksi sekä suositteluindeksi nousivat entisestään vuonna 2021. 

Swerockin asiakastyytyväisyysindeksi Suomessa oli vuonna 2021 83 ja suositteluindeksi 88. Olemme erittäin tyytyväisiä tähän tulokseen ja pyrimme jatkossakin parantamaan ja kehittämään toimintaamme palautteen perusteella. Asiakastyytyväisyysindeksi oli 81 vuonna 2020 ja 80 vuonna 2019. Suositteluindeksi vuonna 2020 oli 87 ja vuonna 2019 taas 88. Olemme siis vuosi vuodelta pystyneet säilyttämään korkean tasomme ja jopa parantamaan sitä reagoimalla palautteessa esille tulleisiin kehityskohtiin. Vaikkakin tulokset ovat korkealla tasolla, haluamme silti jatkuvasti kehittää toimintaamme. Reagoimme palautteeseen ja olemme identifioineet muutamia kehityskohteita, joita työstämme tällä hetkellä.

Tilaa kiviainesta Swerockilta

Voit tilata kiviaineksia suoraan rakennuskohteeseesi tai noutaa niitä kiviainesten myyntipisteistämme ympäri Suomen. Jätä tarjouspyyntö ja kysy tarvitsemasi kiviaineksen hinta.

Erikoisosaamiseemme kuuluu myös kiviainesten murskaus- ja seulontaurakointi sekä avolouhinta.

Ota yhteyttä

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä meihin!

Pyydä tarjous

Tee meille tarjouspyyntö sähköisesti.

Tarjoa meille kiviainesalueita

Ole meihin yhteydessä!