Kalliomurske – laaja valikoima erilaisiin tarpeisiin

Swerockilta löydät laajan valikoiman erikokoisia murske –tuotteita. Kalliomurske on kalliosta louhittua ja murskattua kiviainesta. Murskaamme ja seulomme murskeen haluamaasi standardin mukaiseen raejakaumaan ja raekokoon.

Mitä on kalliomurske?

Kalliomurske eli KaM valmistetaan murskaamalla kalliosta irti louhetta ja hienontamalla siitä haluttu raekoko. Kalliomurske soveltuu muun muassa piharakentamiseen, teollisuusrakentamiseen, väylärakentamiseen, betoniteollisuuteen sekä asfalttiteollisuuteen. Murske on siis monipuolinen tuote, jota käytetään useissa eri paikoissa. Kalliomursketta käytetään erityisesti kantavuuden parantamiseksi ja routimisen estämiseksi. Myös ulkonäön puolesta kalliomurske soveltuu useaan käyttökohteeseen.

Kalliomurske & monipuoliset käyttökohteet

Kalliomurske on kantava tuote. Murske on lujaa ja kestävää materiaalia. Kalliomurskeen partikkelit ovat täysin murskautuneita. Hyvien tiivistyvyys- ja kantavuusominaisuuksiensa vuoksi murskeet soveltuvat erinomaisesti katujen, teiden ja erinomaisesti katujen, teiden ja liikenneväylien rakennekerroksiin. Kalliomurske takaa kantavan kerroksen teille. Kantavammat murskeet soveltavan teiden ja muiden väylien rakennekerroksiin ja hienommat murskeet taas teiden ja pihojen pinta-materiaaliksi. Löydät meiltä kattavasti raekokoja kalliomurskeesta.

Laaja valikoima raekooltaan erikokoisia murske –tuotteitamme:

Meiltä Swerockilta löydät kalliomurske –tuotteita aina hienommasta raekoosta 0-12 mm aina isoihin raekokoihin 0-15 mm.

Jakavan kerroksen materiaalit kalliomurske (KaM):

Raekoko (mm)

0-150

0-100 (tarkista myydäänkö)

0-90

0-56

Kantavan kerroksen materiaalit kalliomurske (KaM)

Raekoko (mm)

0-63

0-56

0-45

0-32

Kulutuskerroksen materiaalit kalliomurske (KaM)

Raekoko (mm)

0-22

0-20

0-16

0-12

Ota yhteyttä ja lue lisää:

Ota yhteyttä

Alueellisten myyntipalveluidemme yhteystiedot löydät täältä.

Jätä meille tarjouspyyntö sähköisesti

Lähetä meille tarjouspyyntö täältä ja olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikki kiviainestuotteet

Meiltä saat kiviainekset kaikkeen rakentamiseen. Tarjoamme myös avolouhinta-, murskaus- ja seulontapalveluita ympäri Suomen. Lue lisää!