Töihin Swerockille

Yhtenä strategisena tavoitteenamme on olla alan paras työpaikka. Haluamme Swerockilla tarjota arvojemme mukaisia, haastavia ja palkitsevia työtehtäviä. Kehittyvä, henkilökohtainen, käytännönläheinen ja luotettava ovat arvot, jotka kuvaavat toimintaamme ja meitä swerockilaisia. Liity mukaan osaavaan joukkoomme – meillä uusiin tehtäviin kasvaminen on vähän helpompaa!

Avoimet työpaikat

Hae kiviaines- ja betonialalle töihin! Etsimme innostuneita henkilöitä, jotka haluavat työskennellä, viihtyä ja kehittyä kanssamme. Katso tästä avoimet työpaikat.

Swerock työnantajana

Swerockilla saat olla mukana rakentamassa tulevaisuuden yhteiskuntaa. Meillä uusiin tehtäviin oppiminen, haasteisiin kasvaminen ja vastuun ottaminen on vähän helpompaa! Lue lisää Swerockista työnantajana.

Opiskelijoille

Tarjoamme nuorille ja opiskelijoille kesätöitä, työharjoitteluita ja opinnäytetöiden tekemismahdollisuuksia. Kurkkaa alta harjoittelijoidemme työkokemuksia, lue tarjoamistamme työmahdollisuuksista ja tutustu myös avoimiin työpaikkoihimme!

Henkilötietojen käsittely rekrytoinnin yhteydessä

Hakiessasi Peabille töihin, sinusta kerätään tiettyjä henkilötietoja. Näitä ovat esimerkiksi nimi, puhelinnumero, koulutus ja tiedot aiemmista työpaikoista. Peab huolehtii henkilötietojen yksityisyydestä, ja henkilötietojen käsittelijänä olemme vastuussa näiden tietojen suojaamisesta henkilötietolain mukaisesti. Lue lisää!