Kiviainekset pihojesi pinnoille ja pohjiin

Swerock tarjoaa monipuolisesti erilaisia tuotteita piharakentamiseen. Valikoimastamme löydät muun muassa kivituhka-tuotteita, täyttökiviaineksia rakennekiviaineksia, mukulakiviä pihan koristuksiin sekä hiekkatuotteita muun muassa laattojen asennuksiin ja leikkialueille. Tutustu tarkemmin valikoimaamme ja ota meihin yhteyttä!

Meiltä löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet pihoillesi niin tien pohjiin kuin talojen pohjiin. Esimerkiksi pihatien rakentamisessa riippuen kohteen maa-aineksesta pintamaakuorinnan jälkeen mahdollisen suodatinkankaan päälle laitetaan tiettyjä kerrospaksuuksia eri raekoon kalliomursketta. Meiltä löydät kaikki kiviainekset niin jakaviin kerroksiin, kantaviin kerroksiin kuin pintakerroksiin Viimeiseksi päälle laitetaan verhoilluksi kivituhka.

Rakennekiviainekset teiden, talojen ja pihojen pohjiin

Saat meiltä eri kokoisia rakennekiviaineksia monipuolisesti erilaiseen käyttökohteisiin. Pohjarakentaminen, kuten esimerkiksi tien tai talon pohja, tarvitsee kerroksiin erilaisia kiviainestuotteita, riippuen käyttökohteesta ja kohteen pohjan maa-aineksesta. Kysy lisää Swerockin asiantuntijoilta neuvoa ja lisätietoa tuotteista!

Täyttökiviainekset pihoille

Valikoimastamme löydät eri kokoisia sekä eri värisiä täyttökiviaineksia. Rakennekiviainesten päälle tulee täyttökiviainekset riippuen kohteen maa-aineksesta ja käyttökohteesta. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy käyttökohteen mukaan meiltä tarkempaa tarjousta!

Kivituhka monipuolinen materiaalia pihojen rakentamisessa

Kivituhka on monikäyttöinen materiaali pihojen rakentamiseen. Tiivistetty kivituhkakerros soveltuu hyvin pihan ja kulkutien päällysteeksi. Lisäksi se sopii pihakivien ja pihalaattojen asennuspohjaksi sekä luonnonkivien, kuten liuskekivien saumaamiseen. Lue lisää kivituhkasta tuotteena lisää täältä.

Asennushiekka betonikivien ja laattojen asennukseen

Asennushiekkaa käytetään betonikivien ja -laattojen asennuksessa. Lue lisää tuotteesta täältä.

Koristekiviä pihojen koristeluun ja maisemointiin

Pihojen koristeluun löydät meiltä myös mukulakiviä eli seulanpääkiviä maisemointiin. Mukulakivet ovat luonnossa pyöreähköiksi hioutuneita kiviä. Lue lisää täältä.

Turvalliset hiekat leikkipaikoille

Valikoimastamme löydät myös hiekkatuotteet leikkialueille ja hiekkalaatikoihin. Turvahiekkaa käytetään leikkialueiden päällysteenä vaimentamaan putoamisesta aiheutuvia iskuja. Turvahiekka soveltuu hyvin esimerikiksi kiipeilytelineiden ja keinujen alustoihin, lue lisää täältä. Leikkihiekka pidättää sopivasti kosteutta säilyttäen rakennettavuuden, jotta hiekkakakut ja muut hiekkaleikit onnistuvat varmasti, lue lisää täältä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Alueellisten myyntipalveluidemme yhteystiedot löydät täältä, ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Jätä tarjouspyyntö

Lähetä meille tarjouspyyntö täältä ja olemme yhteydessä mahdollisimman pian.