Swerockin tietosuojakäytäntö Suomessa

Tältä tietosuojaa koskevalta sivustolta löydät Swerockin tietosuojaselosteet, sekä yleistä tietoa tietosuojasta ja oikeuksiesi toteuttamisesta Swerockilla.

Rekisterinpitäjä Swerock Oy:stä käytetään tällä sivustolla nimitystä ”Swerock”

Henkilötietojen käsittely Swerockilla

Swerock on sitoutunut noudattamaan toiminnassaan voimassa olevaa Euroopan unionin ja Suomen tietosuojaa ja tietoturvaa koskevia säännöksiä. Kaikki henkilötietojen käsittely tapahtuu voimassa olevien lakien mukaisesti.

Tässä tietosuojakäytännössä ja näille sivuille kuvataan, miten Swerock käsittelee henkilötietojasi, kun käytät palveluitamme, ostat meiltä tuotteitamme tai olet muutoin yhteydessä meihin.

Rekisterinpitäjänä on kussakin tapauksessa Swerock.

Swerock kerää henkilötietoja esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  • Jätät yhteystietosi meille internet-sivuillamme;
  • Tietosi tulevat meille osana rakennustoimintaan liittyvän sopimuksen täyttämistä; tai
  • Työskentelet työmaalla, jossa Swerock toimii pääurakoitsijana, ja suorittaa lakisääteistä kulunvalvontaa.

Mitä henkilötietoja Swerock käsittelee

Swerock käsittelee pääasiassa henkilötietoja, joita tarvitaan henkilöiden tunnistamiseksi ja yhteydenpidon sujuvoittamiseksi. Useimmiten henkilöstä on kerättynä ainakin nimi, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Muitakin henkilötietoja käsitellään tarvittaessa, tällä sivulla esiteltyjen tietosuojaselosteiden mukaisella tavalla.

Swerockin oikeus käsitellä henkilötietoja

Henkilötietojen käsittelyn perusteen on aina löydyttävä voimassa olevasta laista. Swerockilla henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuus perustuu tavallisimmin seuraaviin perusteisiin:

  • Olet antanut suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn;
  • Henkilötietojesi käsittely on tarpeen sopimuksen täytäntöön panemiseksi (esimerkiksi tuotteita koskeva tilausasiakirja tai sopimus)
  • Käsittelemme henkilötietojasi, joka on tarpeen meitä velvoittavan lain tai määräyksen toteuttamiseksi (työmaalla olevat henkilöt on kuukausittain ilmoitettava verohallinnolle)
  • Käsittely on tarpeen Swerockin oikeutettujen etujen toteuttamiseksi (oikeutettu etu voi tulla kyseeseen esimerkiksi suoramarkkinoinnissa)

Tietoturva Swerockilla

Swerock varmistaa asianmukaisilla teknisillä ja organisatorisilla toimenpiteillä, että henkilötietosi on riittävällä tavalla turvattu, ja että tietosi eivät pääse vääriin käsiin.

Oikeutesi rekisteröitynä

Yksityinen henkilö, josta meillä on henkilötietoa (ns. rekisteröity), on oikeutettu käyttämään oikeuksiaan, jotka laissa on rekisteröidylle turvattu. Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa henkilötietonsa, jota rekisterinpitäjällä on hallussaan. Rekisteröidyllä on myös oikeus oikaista rekisterinpitäjällä olevia tietoja. Tietyissä tilanteissa rekisteröidyllä on myös oikeus tulla unohdetuksi tai rajoittaa henkilötietojen käsittelyä. Rekisteröity voi myös pyytää henkilötietojensa siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle.

Oikeuksien toteuttaminen Swerockilla tapahtuu seuraavalla tavalla: voit tulla mihin tahansa Swerockin paikallistoimistoon (yhteystiedot), ja täyttää lomakkeen. Pyydämme ottamaan mukaan jonkin lomakkeessa mainituista henkilötodistuksista. Edellytämme henkilökohtaista tunnistautumista, koska haluamme varmistua, että rekisteröidyn oikeuksia ei voida käyttää väärin.

Jos olet ollut meihin yhteydessä vain sähköisiä kanavia pitkin, voit lähettää meille henkilötietopyynnön suoraan sähköpostilla osoitteeseen tietosuoja@swerock.fi.

TIETOSUOJASELOSTEET

Alihankkija-, toimittaja- ja palveluntuottajarekisterin tietosuojaseloste

Hankinta- ja kilpailutusrekisterin tietosuojaseloste

Markkinointirekisterin tietosuojaseloste

Työnhakijarekisterin tietosuojaseloste

Yksityisasiakasrekisterin tietosuojaseloste

Yritysasiakasrekisterin tietosuojaseloste

Yhteistyökumppanirekisterin tietosuojaseloste

Evästeet

Sivusto sisältää evästeitä.

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkosivusto tallentaa luvan kanssa kävijän tietokoneelle. Evästeitä käytetään normaalisti sivuston käyttäjäkokemuksen parantamiseen sekä sivuston mukauttamiseen käyttäjän toivomusten ja valintojen mukaan.

Sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaan kaikkien verkkosivustoilla vierailevien käyttäjien pitää saada tietoa siitä, että verkkosivusto käyttää evästeitä sekä evästeiden käytön tarkoituksesta. Käyttäjien pitää myös hyväksyä evästeiden käyttö.

Käytämme sivustollamme evästeitä.

Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta sivusto toimisi parhaalla mahdollisella tavalla sinulle sen vierailijana. On olemassa kolmen tyyppisiä evästeitä. Kaikkia evästeitä käytetään sivustollamme.

  • Pysyvät evästeet:

Tallennetaan tietokoneellesi tietyksi ajaksi.  Tätä evästettä käytetään esimerkiksi sivuston käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.

  • Istuntoeväste:

Tallennetaan tietokoneellesi siksi aikaa kun vierailet sivustollamme. Istuntoevästeet poistuvat kun suljet internetselaimen.

  • Tilastoevästeet

Nämä evästeet keräävät tietoa montako vierailijaa sivustollamme on. Emme kerää henkilötietoja.

Evästeistä kieltäytyminen

Mikäli et halua hyväksyä evästeitä, voit asettaa tietokoneesi automaattisesti kieltäytymään evästeistä tai niin että saat ilmoituksen jos sivustolla käytetään evästeitä. Internetselaimen kautta voi myös poistaa aiemmin tallennettuja evästeitä. Ohjeet tähän löytyy selaimesta. Mikäli et hyväksy evästeiden käyttöä, saattaa osa sivustosta toimia huonosti. Lue lisää evästeistä Viestintäviraston sivuilta.