Avolouhinta - erilaisiin tarpeisiin valtakunnallisesti

Avolouhinta on erikoisosaamistamme ja osa kiviainesliiketoimintaamme. Tuomme palvelevan infralouhinnan, taajamalouhinnan, tuotantolouhinnan ja kaivoslouhinnan osaajat lähelle asiakasta. Avolouhintapalvelumme kattaa koko Suomen ja pystymme toteuttamaan työn kustannustehokkaasti kohteen koosta tai sijainnista riippumatta.

Kallioperästä irrotetaan kiviainesta poraamalla ja räjäyttämällä. Louhittua kiviainesta voidaan käyttää sellaisenaan tai murskata haluttuun raekokoon ja -jakaumaan. Louhetta hyödynnetään esimerkiksi teiden rakennekerroksiin, aluerakentamisessa tai rakennusteollisuuden raaka-aineena.

Louhintaa valtakunnallisesti erilaisiin tarpeisiin

Louhimme valtakunnallisesti erilaisiin tarpeisiin muun muassa louhoksilla, kaivoksilla ja rakennushankkeissa. Jo ennen kuin pääsemme louhoskohteessa louhintatöihin, teemme huolellista pohjatyötä asianmukaisten lupien hakemisessa. Hyödynnämme lupaprosessissa moderneja 3D-malleja, joita käytämme myös koneohjauksessa.

Kun sopiva louhoskohde ja luvat ovat olemassa, alkavat työt usein puuston ja pintamaiden poistolla. Sen jälkeen aloitamme louhinnan poraamalla poravaunuilla reikiä räjäytettävälle kentälle. Reiät panostetaan räjähdysaineella, minkä jälkeen kenttä räjäytetään hallitusti.

Räjäytystyön ammattilaiset louhoksilla

Kaikki poravaunumme ovat tehokkailla pölynpoistolaitteilla ja 3D-koneohjauksella varustettuja. Kalustoon kuuluu myös meluvaimennettuja poravaunuja. Räjäytystyön ammattilaisemme ovat alansa asiantuntijoita, jotka varmistavat onnistuneen ja turvallisen räjäytyksen sekä minimoivat räjäytykseen liittyvät ei-toivotut ympäristövaikutukset.

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, ja tässä työvaiheessa se korostuu. Huomioimme toiminnassamme myös naapuruston. Räjäytyksen jälkeen varmistamme turvallisen liikkumisen louhosalueella muun muassa pölyn ja mahdollisten irtolohkareiden varalta.

Murskausta vuosikymmenten kokemuksella

Meillä Swerockilla on vuosikymmenten kokemus murskauksesta. Teemme sitä valtakunnallisesti paitsi omilla louhoksilla, myös urakointina eri kohteissa. Kuhunkin murskauskohteeseen valitsemme asiakkaitamme ja tuotteiden loppukäyttöä ajatellen parhaiten soveltuvan kaluston.

Kiviainesten myyntipisteverkostomme on kattava ja pystymme toimittamaan monille alueille kiviainekset lähituotannolla. Näin edistämme myös toimitusketjun ekologisuutta. Noudatamme alan standardeja ja meille on ensiarvoisen tärkeää, että tuottamamme tuotteet ovat oikeanlaatuisia.

Tuotamme ja myymme kiviaineksia erilaisiin käyttökohteisiin. Meiltä saat esimerkiksi murskeita, sepeleitä, hiekoitushiekkaa, kivituhkaa, asfalttikiviaineksia, raidesepeliä tai vaikkapa hiekkaa mökkirantaan tai lasten hiekkalaatikoihin. Myymme kiviaineksia sekä toimitettuna että noutomyyntinä. Ammattitaitoinen henkilöstömme auttaa löytämään parhaan ratkaisun kuhunkin tarpeeseen.

Ota yhteyttä

Alueellisten myyntipalveluidemme yhteystiedot löydät täältä.

Jätä meille tarjouspyyntö sähköisesti

Lähetä meille tarjouspyyntö täältä ja olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Ajankohtaista

Swerock kehittää ensimmäisenä Suomessa kiviainesottamoidensa turvallisuutta erikoisetsintäkoirien avulla

Swerock ottaa ensimmäisenä Suomessa käyttöön räjähteet tunnistavat koulutetut koirat tavoitteenaan parantaa turvallisuutta kiviainestyömaillaan. Lue lisää!