Työmahdollisuuksia Swerockilla

Swerockin betoni- ja kiviainesliiketoiminnat tarjoavat monenlaisia työ- ja uramahdollisuuksia jo kesätöistä ja harjoitteluista lähtien.

Haku kesätöihin 2022 on päättynyt!

Murskaamot

Murskaustoimintamme työllistää satoja työntekijöitä niin työmaille kuin toimistoillekin. Työtehtävät vaihtelevat suorittavasta työstä työnjohtoon ja työmaamme sijoittuvat ympäri Suomen. Tarjoamme mielellämme myös kesätöitä ja harjoittelumahdollisuuksia alasta kiinnostuneille ja/tai maanrakennus-, infra-, kone- tai kaivosalaa opiskeleville.

Avolouhinta

Avolouhinnan parissa meillä työskentelee lukuisia panostajia, vaunuporareita sekä työnjohtoa, joiden tehtävänä on huolehtia kallioiden louhinnasta murskaustoimintaamme varten. Työmaat vaihtelevatkin usein ja työ on hyvin liikkuvaa. Työllistämme mielellämme myös lisää alan osaajia, sekä tuoreempia että kokeneempia tekijöitä.

Kalusto ja huolto

Raskaskonekorjaamomme Tuusulassa ja Jyväskylässä työllistävät mm. raskaskoneasentajia, sähköasentajia sekä muita kunnossapidon asiantuntijoita, joiden tehtävänä on huolehtia raskaskonekalustomme tehokkaasta ja turvallisesta toiminnasta. Korjaamomme tarjoavat myös kesätyö- ja harjoittelumahdollisuuksia alaa opiskeleville tai alasta kiinnostuneille.

Betonitehtaat

Betonitoimintamme työllistää alan osaajia muun muassa betonimyllärin, betoniasemanhoitajan, betoniautonkuljettajan ja betonipumppuautonkuljettajan tehtävissä Etelä- ja Länsi-Suomen, Pohjanmaan ja Pirkanmaan alueilla. Mahdollisuuksien mukaan tarjoamme myös kesätyö- ja harjoittelupaikkoja esimerkiksi logistiikka-alan ja rakennusalan opiskelijoille.

Toimisto

Tukifunktiomme, kuten HSEQ, viestintä ja HR työllistävät lukuisia alojensa ammattilaisia useissa eri tehtävissä, niin avustavalla, asiantuntija- kuin päällikkö- ja johtotasollakin. Nämä tukifunktiomme toimivat pääosin Helsingin pääkonttoriltamme käsin. Suuntautuessasi näille aloille, voit pitää silmällä avautuvia harjoittelupaikkoja sivuiltamme.