Tilauskeskuksenhoitaja, Helsinki

Swerock on yksi Pohjoismaiden suurimpia materiaalin ja palveluiden toimittajia rakennus- ja maanrakennusalalla. Tarjontaamme kuuluu Suomessa betonin, soran ja kalliomurskeen valmistus ja myynti sekä avolouhinta. Swerock työllistää Suomessa n. 340 henkilöä. Olemme osa Peab-konsernia, jolla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

 

Etsimme nyt tilauskeskuksenhoitajaa Helsinkiin,

vakituiseen työsuhteeseen. Tilauskeskuksenhoitajana olet tärkeä tuki kiviaines-liiketoiminnallemme ja sen sujuvalle toiminnalle. Työtehtäviisi kuuluvat kiviaineksen ajotilausten vastaanottaminen sekä ajojärjestelyiden hoitaminen Uudenmaan alueelle Helsingin toimistoltamme käsin. Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vko) ja työajat sijoittuvat arkipäiville klo 7.00-16.00.

Hakijoilta odotamme järjestelmällistä ja aikaansaavaa työotetta, sekä kykyä työskennellä kiireenkin keskellä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyvää Uudenmaan, ja erityisesti pk-seudun aluetuntemusta. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen vastaavissa työtehtävissä, erityisesti ajojärjestelyiden ja/tai kiviaineksen parissa työskentelystä. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi vastavalmistuneelle logistiikka-alan opiskelijalle.

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, erinomaiset liikuntaedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Kari Kangas, kari.kangas@swerock.fi, puh. 040 728 3514.

Verkkosivuiltamme voit lukea lisää liiketoiminnastamme www.peab.fiwww.peabasfalt.fiwww.swerock.fi ja www.lambertsson.fi.

Hae tehtävään viimeistään 9.12.2022 täältäHuomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!