Betonipumppari, Pirkanmaa

Swerock on yksi Pohjoismaiden suurimpia materiaalin ja palveluiden toimittajia rakennus- ja maanrakennusalalla. Tarjontaamme kuuluu Suomessa betonin, soran ja kalliomurskeen valmistus ja myynti sekä avolouhinta. Swerock työllistää Suomessa n. 340 henkilöä. Olemme osa Peab-konsernia, jolla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Haemme nyt betonipumpparia,

vakituiseen työsuhteeseen. Swerockilla on betoniliiketoimintaa Länsi-Suomen, Etelä-Suomen, Pirkanmaan ja Pohjanmaan alueilla. Betonitehtaamme sijaitsevat Helsingissä, Liedossa, Lohjalla, Kirkkonummella, Naantalissa, Salossa, Tampereella ja Ylöjärvellä. Nyt etsimme tekijää Pirkanmaan alueelle.

Sinulla olisi mielellään aiempaa kokemusta betonipumppaamisesta, käydyt direktiivipäivät ja työturvallisuuskortti takataskussasi. C-luokan ajokortti on edellytyksenä työn suorittamiselle. Sinulla on aikaansaava ja huolellinen työote. Olet yhteistyökykyinen, asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Toni Skyttä, puh. 044 0114 029toni.skytta@swerock.fi

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, erinomaiset liikunta- ja kulttuuriedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Hae tehtävään viimeistään 20.11.2022 täältä. Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!