Soramurske erilaisiin täyttökohteisiin

Tuotamme soralajikkeita seulomalla soramursketta erilaisiin käyttökohteisiin, joissa maksimi raekoko on määrätty täytettävien rakenteiden suojaamiseksi. Soramurske soveltuu kalliomurskeen tavoin katujen, teiden ja liikenneväylien rakennekerroksiin.

Soramursketta tuotetaan sorarintauksesta eli soraharjusta. Soramurske saadaan kuoritusta ja puhdistetusta sorarintauksesta. Soramurske on karkeasta harjukivestä murskattua kiviainesta. Murskaamme ja seulomme murskeen haluamaasi standardin mukaiseen raejakaumaan ja raekokoon.

Soramurske soveltuu kalliomurskeen tavoin katujen, teiden ja liikenneväylien rakennekerroksiin. Sitä käytetään myös rakennusten pohjarakentamisessa. Soramursketta käytetään myös teiden rakentamisen lisäksi teiden kunnossapidossa, esimerkiksi teiden tasaamisessa. Soramursketta voidaan pääsääntöisesti käyttää samoihin tarkoituksiin kuin kalliomursketta

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjousta soramurskeesta. Kerromme mielellämme tuotevalikoimastamme lisää. Soramurskeen tarjonta riippuu alueesta, kysy tarkempaa tarjousta alueesi myyjiltä. 

Soramurske eli SrM –tuotteet:

Raekoko (mm)

Jakavan kerroksen materiaalit

0-100

0-63

0-56

Kantavan kerroksen materiaalit

0-63

0-56

0-32

Kulutuskerroksen materiaalit

0-22

0-20

0-12

Myynnin yhteystiedot

Alueellisten myyntipalveluidemme yhteystiedot löydät täältä, ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Jätä tästä tarjouspyyntö

Lähetä meille tarjouspyyntö täältä ja olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikki kiviainestuotteemme

Meiltä saat kiviainekset kaikkeen rakentamiseen. Tarjoamme myös avolouhinta-, murskaus- ja seulontapalveluita ympäri Suomen. Lue lisää!