Haku

"" antoi 88 hakutulosta

Swerock – kiviainekset, murskauspalvelut, louhinnat ja valmisbetoni

Swerock on yksi Pohjoismaiden suurimpia materiaalin ja palveluiden toimittajia rakennus- ja maarakennusalalla. Tarjontaamme kuuluu Suomessa betonin, soran ja kalliomurskeen valmistus ja myynti sekä avolouhinta.

Työmahdollisuuksia Swerockilla

Swerockin betoni- ja kiviainesliiketoiminnat tarjoavat monenlaisia työ- ja uramahdollisuuksia jo kesätöistä ja harjoitteluista lähtien.

Louhinnan työmaapäällikkö

Swerock on yksi Pohjoismaiden suurimpia materiaalin ja palveluiden toimittajia rakennus- ja maanrakennusalalla. Tarjontaamme kuuluu Suomessa betonin, soran ja kalliomurskeen valmistus ja myynti sekä avolouhinta. Swerock työllistää Suomessa n. 340 henkilöä. Olemme osa Peab-konsernia, jolla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Kiitos yhteydenotostasi!

Yhteydenottosi on vastaanotettu! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Avolouhinta

Ismo Kivimäki, aluejohtaja puh. +358 400 828 655 sähköposti: ismo.kivimaki@swerock.com Jouko Kivimäki, työpäällikkö puh.´+358 400 728 014 sähköposti: jouko.kivimaki@swerock.com  

Kiviainesten myynti Etelä-Suomi

Tarjouspyynnön voit jättää tarjouspyyntölomakkeella tai sähköpostitse. Tilaukset puhelimitse.   Kiviainesmyynti Pääkaupunkiseutu Puh. +358 20 7606 174 kiviaines.etela-suomi@swerock.com   Kiviainesmyynti Riihimäen ja Hausjärven alue Puh. +358 20 7606 177 kiviaines.etela-suomi@swerock.com   Kiviainesmyynti Forssan alue For...

Turvahiekka

Turvahiekkaa leikkikentille

Tilauskeskus

Tilaa Swerockilta valmisbetoni rakennusprojektiisi. Me haluamme osaltamme auttaa sinua rakennusprojektisi sujuvassa etenemisessä.

Valmisbetonimyynti

Me Swerockilla haluamme palvella sinua parhaiten valmisbetonialalla. Asiantuntevat valmisbetonialan ammattilaisemme tarjoavat asiakkaillemme valmisbetonia, valmisbetonin kuljetusta ja pumppausta. Pyydä rohkeasti tarjous!

Liedon toimisto

Taloushallinto

Myynti ja tuotanto, Länsi-Suomi

Toimisto sijaitsee Avantin alueella Liedossa lähellä Turkua.

Swerockilla betonin laadunvalvontaa sinun parhaaksesi

Swerock on yksi Suomen suurimmista betonitoimittajista. Osaava henkilökuntamme opastaa oikean ratkaisun löytämiseksi parhaalla mahdollisella tavalla, olipa valutyö monimutkainen siltatyömaa tai yksinkertaisempi ”mökkivalu”. Kaikki tehtaamme kuuluvat kolmannen osapuolen valvontaan. Yrityksellemme on myönnetty laajennettu itsetestausoikeus betoni...

template
template
template

template

template

template

template

Urakkamuoto
template
Aika
template
Tilaaja
template
Sopimushinta
template
Arkkitehti
template
Pääurakoitsija
template
Tila
template
Tila
template
Valmistuminen
template
Asuntoja
template
Huoneita
template
Asuinpinta-ala
template
Tontin pinta-ala
template
Myyntihinta
template
Velaton hinta
template
Yhtiövastike
template
Myynnin aloitus
template
Myynnin aloitus
template
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.