Swerockilla betonin laadunvalvontaa sinun parhaaksesi

Swerock on yksi Suomen suurimmista betonitoimittajista. Osaava henkilökuntamme opastaa oikean ratkaisun löytämiseksi parhaalla mahdollisella tavalla, olipa valutyö monimutkainen siltatyömaa tai yksinkertaisempi ”mökkivalu”. Kaikki tehtaamme kuuluvat kolmannen osapuolen valvontaan. Yrityksellemme on myönnetty laajennettu itsetestausoikeus betoninpuristuslujuuden testaamiseen omassa keskuslaboratoriossa. Tytäryhtiömme akkreditoitu betonilaboratorio sijaitsee Swerock Ab:n tiloissa Ruotsissa. Betoni on tärkeä materiaali kestävälle rakentamiselle. Kehitämme jatkuvasti materiaaleja ja prosesseja ympäristövaikutusten minimoimiseksi ja oikean tuotteen ja ratkaisun löytämiseksi asiakkaalle.

Betonin edut

Betoni on maailman käytetyin rakennusmateriaali. Se kestää erittäin hyvin ympäristön rasituksia ja kaipaa vähän huoltoa, joka tarjoaa joustavuutta suunnitteluun ja rakentamiseen. Betoni on energiatehokkain ratkaisu rakentamiseen, koska se koostuu luonnon raaka-aineista, jotka ovat 100 % kierrätettäviä ja sitovat hiilidioksidia rakennuksen elinkaaren aikana.

Betoni ja ympäristö

Betonilla on samanaikaisesti monia ympäristöhaasteita. Työntekijämme haluavat olla mukana ympäristöystävällisen ratkaisun kehittämisessä. Asiantuntijamme tutkivat vaihtoehtoisia sideaineita ilmastovaikutusten vähentämiseksi omassa organisaatiossamme sekä yhteistyössä muiden alan toimialojen kanssa. Uskomme, että betonilla on tärkeä asema tulevaisuuden kestävässä rakentamisessa. Ammattitaitomme ja tietomme avulla voimme tehdä sinulle hieman helpommaksi tehdä oikeita ratkaisuja.

Käy katsomassa työmaalla tehtävää laadunvalvontaa->

 

 

Sertifikaatit ja varmennustodistukset

Tästä löydät tehtaidemme varmennustodistukset ja tehdassertifikaatit. Kaikki betonitehtaamme kuuluvat kolmannen osapuolen laaduntarkastuksen piiriin, jolla varmistetaan rakennustuotteiden sopimusten ja määräysten mukainen laatu. Puolueeton ja säännöllinen laaduntarkastus takaavat, että betonituotteet ovat luotettavia ja laadukkaita.

Ohjeita

Ohjeistusta mm. tilauksen tekemiseen, betonin käsittelemiseen ja betonirakentamiseen.

Laadunvalvonta Swerockilla

Jesse Junnila

Tuote- ja kehityspäällikkö, Länsi-Suomi ja Pirkanmaa

Puhelin: +358 44 011 1024
Sähköposti: jesse.junnila@swerock.fi
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.