Betoni - tulevaisuuden rakennusmateriaali

Betonilla on tärkeä sija kestävässä rakentamisessa. Kehitämme jatkuvasti materiaaleja ja prosesseja minimoidaksemme hiilijalanjäljen ja helpottaaksemme löytämään asiakkaillemme oikean ratkaisun betonirakentamiseen.

Swerock on yksi pohjoismaiden suurimmista betonintoimittajista. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua ratkaisemaan, miten voit hyödyntää betonin ominaisuuksia rakennusprojektissasi parhalla tavalla riippumatta siitä, onko kyseessä monimutkainen siltarakennelma vai talon perustus. Olemme mielellämme mukana auttamassa betonivalujesi sujuvuutta.

Suomessa käytetään vuosittain noin kaksi miljoonaa kuutiometriä valmisbetonia. Rakennetussa ympäristössä betonia näkyy joka hetki eri muodoissa ja käyttötarkoituksissa. Joka vuosi betonia valmistetaan yli neljä miljardia kuutiota - ainoastaan vettä ihmiskunta kuluttaa sitä enemmän.

Valmisbetonin käyttöalueita ovat esimerkiksi erilaiset rakennusten runkorakenteet, välipohjat, väliseinät, lattiat, tierakenteet, tukimuurit, sillat, tunnelit, rautatiet, laiturit, aallonmurtajat ja lentokentät.

Betonin edut

On monta syytä, että betoni on maailman käytetyin rakennusmateriaali. Sillä on korkea kestävyys ja alhainen ylläpitotarve. Siitä saa paloturvallisia ja energiaa säästäviä rakennuksia. Se koostuu luonnollisista raaka-aineista ja on 100 % kierrätettävä ja imee hiilidioksidia koko käyttöikänsä.

Betoni ja ympäristö

Betonissa on samanaikaisesti monia ympäristöhaasteita ja sen vuoksi teemme jatkuvaa laadunvalvontaa. Asiantuntijamme tutkivat vaihtoehtoisia sidosaineita vähentyvän ympäristövaikutuksen saavuttamiseksi yhteistyössä muiden alan toimijoiden kanssa. Työskentelemme aktiivisesti tuotannossamme ja jakelussamme vähentääksemme resurssien käyttöä ja hankkiutuaksemme eroon fossiilisten polttoaineiden käytöstä. Säästämme luonnonvaroja kierrätyksellä ja olemme johtavia toimijoita kalliomurskeen käytössä luonnonsoran sijaan. Olemme vakuuttuneita siitä, että betonilla on tärkeä sija tulevaisuuden kestävässä rakentamisessa.

Pekka Haapimaa

Aluejohtaja, valmisbetoniliiketoiminta

Puhelin: +358 44 0111 008

Lehtinen Jani

Aluepäällikkö, Länsi-Suomi

Puhelin: +358 440 111 025
Sähköposti: jani.lehtinen@swerock.fi

Juha Rajala

Kehityspäällikkö (Kiviainestoiminta ja kierrätystoiminnan kehittämistyö)

Puhelin: +358 400 553 394
Sähköposti: juha.rajala@swerock.fi

Toni Skyttä

Osastopäällikkö (Pumppaus ja kuljetus)

Puhelin: +358 44 0114 029
Sähköposti: toni.skytta@swerock.fi

Tilaa laadukasta betonia tai kysy toimitukseen liittyviä asioita - tilauskeskuksemme on sinua varten - Swerock

Swerockin tilauskeskuksessa sinua palvellaan betoniasioissa henkilökohtaisesti klo 7 - 17, jolloin voit tilata työmaallesi betonia. Saat myös opastusta oikean betonitoimituskaluston valintaan.

Suunnitellaan betonitoimituksesi yhdessä - Swerock

Betonitoimituksen sujuvuus asettaa omat suunnittelu-, turvallisuus- ja kapasiteettivaatimuksensa. Valitsemme yhdessä kanssasi oikeantyyppisen betonia toimittavan kaluston - olipa se pumppu, betoniauto tai ränniauto.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.