Betoni - tulevaisuuden rakennusmateriaali

Betonilla on tärkeä sija kestävässä rakentamisessa. Kehitämme jatkuvasti materiaaleja ja prosesseja minimoidaksemme hiilijalanjäljen ja helpottaaksemme löytämään asiakkaillemme oikean ratkaisun.

Swerock on yksi pohjoismaiden suurimmista betonintoimittajista. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua ratkaisemaan, miten voit hyödyntää betonin ominaisuuksia rakennusprojektissasi parhalla tavalla riippumatta siitä, onko kyseessä monimutkainen siltarakennelma vai talon perustus. Olemme mielellämme mukana auttamassa valujesi sujuvuutta.

Suomessa käytetään vuosittain noin kaksi miljoonaa kuutiometriä valmisbetonia. Rakennetussa ympäristössä betonia näkyy joka hetki eri muodoissa ja käyttötarkoituksissa. Joka vuosi betonia valmistetaan yli neljä miljardia kuutiota - ainoastaan vettä ihmiskunta kuluttaa sitä enemmän.

Valmisbetonin käyttöalueita ovat esimerkiksi erilaiset rakennusten runkorakenteet, välipohjat, väliseinät, lattiat, tierakenteet, tukimuurit, sillat, tunnelit, rautatiet, laiturit, aallonmurtajat ja lentokentät.

Betonin edut

On monta syytä, että betoni on maailman käytetyin rakennusmateriaali. Sillä on korkea kestävyys ja alhainen ylläpitotarve. Siitä saa paloturvallisia ja energiaa säästäviä rakennuksia. Se koostuu luonnollisista raaka-aineista ja on 100 % kierrätettävä ja imee hiilidioksidia koko käyttöikänsä.

Betoni ja ympäristö

Betonissa on samanaikaisesti monia ympäristöhaasteita ja sen vuoksi teemme jatkuvaa laadunvalvontaa. Asiantuntijamme tutkivat vaihtoehtoisia sidosaineita vähentyvän ympäristövaikutuksen saavuttamiseksi yhteistyössä muiden alan toimijoiden kanssa. Työskentelemme aktiivisesti tuotannossamme ja jakelussamme vähentääksemme resurssien käyttöä ja hankkiutuaksemme eroon fossiilisten polttoaineiden käytöstä. Säästämme luonnonvaroja kierrätyksellä ja olemme johtavia toimijoita kalliomurskeen käytössä luonnonsoran sijaan. Olemme vakuuttuneita siitä, että betonilla on tärkeä sija tulevaisuuden kestävässä rakentamisessa.

Juha Rajala

Tuotantopäällikkö, Länsi-Suomi ja kiviainestuotanto

Puhelin: +358 400 553 394
Sähköposti: juha.rajala@swerock.fi

Pekka Haapimaa

Aluepäällikkö, Etelä-Suomi ja Pohjanmaa

Tilaa laadukasta betonia tai kysy toimitukseen liittyviä asioita - tilauskeskuksemme on sinua varten

Swerockin tilauskeskuksessa sinua palvellaan henkilökohtaisesti klo 7 - 17, jolloin voit tilata työmaallesi betonia. Saat myös opastusta oikean toimituskaluston valintaan.

Suunnitellaan betonitoimituksesi yhdessä

Betonitoimituksen sujuvuus asettaa omat suunnittelu-, turvallisuus- ja kapasiteettivaatimuksensa. Valitsemme yhdessä kanssasi oikeantyyppisen toimittavan kaluston - olipa se pumppu, betoniauto tai ränniauto.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.