Vaunuporari – jatkuva haku

Swerock on yksi Pohjoismaiden suurimpia materiaalin ja palveluiden toimittajia rakennus- ja maanrakennusalalla. Tarjontaamme kuuluu Suomessa betonin, soran ja kalliomurskeen valmistus ja myynti sekä avolouhinta. Swerock työllistää Suomessa n. 340 henkilöä. Olemme osa Peab-konsernia, jolla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Etsimme nyt vaunuporareita

vakituisiin työsuhteisiin kiviainesliiketoimintaamme. Työtehtäviin kuuluvat vaunuporarin työtehtävät, mutta toivomme myös kiinnostusta osaamisen kehittämiseen muidenkin työtehtävien parissa. Käytössämme olevat poravaunut ovat Sandvik DX 780 ja Atlas Copco T40 -mallia. Työt edellyttävät matkustusvalmiutta.

Hakijoilta odotamme vankkaa ammattitaitoa vaunuporarin tehtävistä ja taitoa hoitaa työt turvallisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti. Tehtävät edellyttävät myös huolellista työotetta, joustavuutta, yhteistyökykyisyyttä sekä halua sitoutua noudattamaan työturvallisuuskäytäntöjämme työskentelyssä.

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, erinomaiset liikuntaedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Asko Kivimäki, p. 0400 8723 66.

Voit hakea tehtäviin lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen tyopaikat@swerock.com

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.