Vaunuporari

Swerock on yksi Pohjoismaiden suurimpia materiaalin ja palveluiden toimittajia rakennus- ja maanrakennusalalla. Tarjontaamme kuuluu Suomessa betonin, soran ja kalliomurskeen valmistus ja myynti sekä avolouhinta. Swerock työllistää Suomessa n. 340 henkilöä. Olemme osa Peab-konsernia, jolla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Etsimme nyt vaunuporaria

vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat porarin työtehtävät, mutta toivomme myös kiinnostusta osaamisen kehittämiseen muidenkin työtehtävien parissa. Käytössämme oleva porauskalusto on Sandvik DX 780 / 800 ja Epiroc T40 -mallia. Työmaat ja työtehtävät sijoittuvat ympäri Suomen, joten työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Hakijoilta odotamme vähintään muutaman vuoden kokemusta alan työtehtävistä, ja taitoa hoitaa työt turvallisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti. Tehtävät edellyttävät myös huolellista työotetta, joustavuutta, yhteistyökykyisyyttä sekä halua sitoutua noudattamaan työturvallisuuskäytäntöjämme työskentelyssä. Alalle soveltuva koulutus, kuten kaivos- tai maanrakennusalan tutkinto katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa työmaapäällikkö Kimmo Rannikko, p. 0400329886, kimmo.rannikko@swerock.fi  

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, erinomaiset liikuntaedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Hae tehtävään viimeistään 12.6.2022 lähettämällä hakemuksesi ja CV osoitteeseen tyopaikat@swerock.fi.  Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!