Rikotuskoneenkuljettaja

Swerock on yksi Pohjoismaiden suurimpia materiaalin ja palveluiden toimittajia rakennus- ja maanrakennusalalla. Tarjontaamme kuuluu Suomessa betonin, soran ja kalliomurskeen valmistus ja myynti sekä avolouhinta. Swerock työllistää Suomessa n. 340 henkilöä. Olemme osa Peab-konsernia, jolla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Etsimme nyt rikotuskoneenkuljettajaa,

vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtävät pitävät sisällään rikotuskoneen ajoa ja tarvittaessa pientä huoltamista. Työt liikkuvat murskaamojen mukana Etelä- ja Länsi-Suomen alueilla, joten tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Hakijoilta odotamme muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, ja taitoa hoitaa työt turvallisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti. Tehtävät edellyttävät myös huolellista työotetta, joustavuutta, yhteistyökykyisyyttä sekä halua sitoutua noudattamaan työturvallisuuskäytäntöjämme työskentelyssä.

Lisätietoja tehtävästä antaa työmaapäällikkö Kimmo Rannikko, kimmo.rannikko@swerock.fi, p. 0400329886

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, erinomaiset liikuntaedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Verkkosivuiltamme voit lukea lisää liiketoiminnastamme peab.fipeabasfalt.fi, swerock.fi ja lambertsson.fi

Hae tehtävään viimeistään 3.7.2022 lähettämällä hakemuksesi ja CV osoitteeseen tyopaikat@swerock.fi. Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!