Murskaustyöntekijä – jatkuva haku

Swerock on yksi Pohjoismaiden suurimpia materiaalin ja palveluiden toimittajia rakennus- ja maanrakennusalalla. Tarjontaamme kuuluu Suomessa betonin, soran ja kalliomurskeen valmistus ja myynti sekä avolouhinta. Swerock työllistää Suomessa n. 340 henkilöä. Olemme osa Peab-konsernia, jolla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Etsimme nyt murskaustyöntekijöitä

vakituisiin työsuhteisiin kiviainesliiketoimintaamme. Työtehtäviin kuuluvat murskan syöttö, prosessinohjaus ja seuranta sekä kaluston huolto-, korjaus- ja kunnossapitotyöt. Työtehtäviä on avoinna ympäri Suomea, joten ilmoitathan hakemuksessasi, millä alueella olisit valmis työskentelemään.

Hakijoilta odotamme mielellään aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä tai esimerkiksi maanrakennusalan työntehtävistä. Tehtävät edellyttävät reipasta ja huolellista työotetta, joustavuutta sekä halua sitoutua noudattamaan työturvallisuuskäytäntöjämme työskentelyssä. Tehtävässä vaaditaan matkustusvalmiutta.

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, erinomaiset liikuntaedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Lisätietoja tehtävistä antavat:

  • Länsi-Suomi: aluejohtaja Kari Pykälämäki, p. 040 030 5187
  • Itä-Suomi: aluejohtaja Heikki Räty, p. 040 053 8199
  • Etelä-Suomi: työpäällikkö Juha Hokkanen, p. 040 035 4283
  • Pohjois-Suomi: työpäällikkö Simo Kivimäki, p. 040 553 0285

Voit hakea tehtäviin lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen tyopaikat@swerock.com

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.