Maa-ainespäällikkö

Swerock on yksi Pohjoismaiden suurimpia materiaalin ja palveluiden toimittajia rakennus- ja maanrakennusalalla. Tarjontaamme kuuluu Suomessa betonin, soran ja kalliomurskeen valmistus ja myynti sekä avolouhinta. Swerock työllistää Suomessa n. 340 henkilöä. Olemme osa Peab-konsernia, jolla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Etsimme nyt maa-ainespäällikköä,

Swerockin kiviaines-liiketoimintaan. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Maa-ainespäällikkönä työtehtäviisi kuuluu uusien kiviainesalueiden hankinta liiketoimintamme hyödynnettäväksi. Vastaat siis maa-ainesalueiden kilpailutuksen ja neuvotteluiden laadukkaasta ja tehokkaasta toteutuksesta. Maa-ainespäällikkönä olet vastuussa näistä aluehankinnoista koko Suomen alueella, joten tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Hakijoilta odotamme ensisijaisesti kiviainesalan vahvaa tuntemusta ja aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Sinulla tulee olla itseohjautuva ja aktiivinen työote, sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Hallitset hyvin laajojakin tehtäväkokonaisuuksia ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Eduksi katsomme lisäksi kokemuksen ja osaamisen geologiasta.

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, erinomaiset liikuntaedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa maajohtaja Juha Arvola, p. 0400151739, juha.arvola@swerock.com

Hae tehtävään viimeistään 19.9.2021 lähettämällä hakemuksesi ja CV osoitteeseen tyopaikat@swerock.com. Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.