Betonipumppareita

Swerock on yksi Pohjoismaiden suurimpia materiaalin ja palveluiden toimittajia rakennus- ja maanrakennusalalla. Tarjontaamme kuuluu Suomessa betonin, soran ja kalliomurskeen valmistus ja myynti sekä avolouhinta. Swerock työllistää Suomessa n. 340 henkilöä. Olemme osa Peab-konsernia, jolla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Haemme nyt betonipumppareita,

vakituisiin työsuhteisiin. Swerockilla on betoniliiketoimintaa Länsi-Suomen, Etelä-Suomen, Pirkanmaan ja Pohjanmaan alueilla. Betonitehtaamme sijaitsevat Helsingissä, Lapualla, Liedossa, Lohjalla, Kirkkonummella, Naantalissa, Salossa, Tampereella, Vaasassa ja Ylöjärvellä.

Sinulla olisi mielellään aiempaa kokemusta betonipumppaamisesta, käydyt direktiivipäivät ja työturvallisuuskortti takataskussasi. C-luokan ajokortti on edellytyksenä työn suorittamiselle.

Sinulla on aikaansaava ja huolellinen työote. Olet yhteistyökykyinen, asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Toni Skyttä, puh. 044 0114 029, toni.skytta@swerock.fi

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, erinomaiset liikuntaedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä – jätäthän siis hakemuksesi ja ansioluettelosi pikimmiten osoitteeseen tyopaikat@swerock.com.  Ilmoitathan hakemuksessasi myös, millä alueella olisit valmis työskentelemään.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.