Betonipumppareita

Swerock on yksi Pohjoismaiden suurimpia materiaalin ja palveluiden toimittajia rakennus- ja maanrakennusalalla. Tarjontaamme kuuluu Suomessa betonin, soran ja kalliomurskeen valmistus ja myynti sekä avolouhinta. Swerock työllistää Suomessa n. 340 henkilöä. Olemme osa Peab-konsernia, jolla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Haemme nyt betonipumppareita,

vakituisiin työsuhteisiin. Swerockilla on betoniliiketoimintaa Länsi-Suomen, Etelä-Suomen, Pirkanmaan ja Pohjanmaan alueilla. Betonitehtaamme sijaitsevat Helsingissä, Lapualla, Liedossa, Lohjalla, Kirkkonummella, Naantalissa, Salossa, Tampereella, Vaasassa ja Ylöjärvellä. Nyt etsimme tekijöitä Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueille.

Sinulla olisi mielellään aiempaa kokemusta betonipumppaamisesta, käydyt direktiivipäivät ja työturvallisuuskortti takataskussasi. C-luokan ajokortti on edellytyksenä työn suorittamiselle. Sinulla on aikaansaava ja huolellinen työote. Olet yhteistyökykyinen, asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Toni Skyttä, puh. 044 0114 029, toni.skytta@swerock.fi

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, erinomaiset liikunta- ja kulttuuriedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä – jätäthän siis hakemuksesi ja ansioluettelosi pikimmiten täältä.