Betoniasemanhoitaja

Swerock on yksi Pohjoismaiden suurimpia materiaalin ja palveluiden toimittajia rakennus- ja maanrakennusalalla. Tarjontaamme kuuluu Suomessa betonin, soran ja kalliomurskeen valmistus ja myynti sekä avolouhinta. Swerock työllistää Suomessa n. 340 henkilöä. Olemme osa Peab-konsernia, jolla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Etsimme nyt betoniasemanhoitajaa Saloon.

Työtehtäviin lukeutuvat pääasiassa betonimassan valmistaminen, laadunvalvonta sekä betoniaseman yleiset huolto- ja kunnossapitotehtävät. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 6.00-16.00 välillä. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Hakijoilta toivomme vähintään muutaman vuoden kokemusta tuotannon työtehtävistä, ja taitoa hoitaa työt turvallisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti. Tehtävät edellyttävät myös huolellista työotetta, joustavuutta, yhteistyökykyisyyttä sekä halua sitoutua noudattamaan työturvallisuuskäytäntöjämme työskentelyssä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuote- & Kehityspäällikkö Jesse Junnila, puh. 044 0111 024, jesse.junnila@swerock.fi.

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, erinomaiset liikuntaedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Verkkosivuiltamme voit lukea lisää liiketoiminnastamme www.peab.fiwww.peabasfalt.fi, www.swerock.fi ja www.lambertsson.fi.

Hae tehtävään viimeistään 3.7.2022 lähettämällä hakemuksesi ja CV osoitteeseen tyopaikat@swerock.fi. Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!