Erilaisia työtehtäviä Swerockilla

Swerock - työnantaja, joka edesauttaa kehittymistäsi

Meillä Swerockilla saat olla mukana rakentamassa tulevaisuuden yhteiskuntaa. Laajalla osaamisella, henkilökohtaisella sitoutumisella ja kestävyys polttopisteessä edistämme kehitystä ja teemme rakentamisen vaivattomammaksi. Meillä on sijaa ideoillesi ja tilaa kehittyä. Haluatko olla mukana?

Me rakennamme tulevaisuuden yhteiskuntaa


Etsimme innostuneita henkilöitä, jotka haluavat työskennellä, viihtyä ja kehittyä kanssamme. Meillä Swerockilla osallistut jännittävään työhön tulevaisuuden yhteiskunnan rakentamiseksi. Tavoitteenamme on, että se, mitä rakennamme ja sovellamme, pitää olla vastuullisesti tehtyä, pitkällä tähtäimellä kestävää ja sen pitää antaa positiivisia arvoja yhteiskunnalle. Meille on sydämen asia, että nuorilla on mahdollisuus rakentaa tulevaisuuttaan.

Tänä päivänä meitä on melkein 1000 sitoutunutta työntekijää koko Swerockilla. Kaikilla meillä on erilainen persoonallisuus ja työtehtävät. Yksi asia meillä on kuitenkin yhteistä; haemme joka päivä voimaa ja inspiraatiota ydinarvoistamme. Pyrimme aina olemaan käytännönläheisiä, kehittyviä, henkilökohtaisia ja luotettavia. Työskentelemme Swerockilla paremmin yhdessä, kehitymme ja meillä on hauskaa työssä. 

 

Voimaa ja inspiraatiota ydinarvoistamme ►

 

Tämän voimme tarjota valmisbetoniyritys Swerockilla

  • Voit saada vastuuta ja vaikuttaa työsi tulokseen
  • Voit osallistua tulevaisuuden kestävän yhteiskunnan luomiseen
  • Voit kehittää pätevyyttäsi haastavien työtehtävien avulla
  • Voit saada paikan yhteisössämme, jossa sinusta tulee ydinarvojemme tärkeä välittäjä 

Swerock kuuluu Peab-konserniin. Lue lisää: Peab.fi

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.