Swerock - työnantaja, joka edesauttaa kehittymistäsi

Meillä Swerockilla saat olla mukana rakentamassa tulevaisuuden yhteiskuntaa. Laajalla osaamisella, henkilökohtaisella sitoutumisella ja kestävyys polttopisteessä edistämme kehitystä ja teemme rakentamisen vaivattomammaksi. Meillä on sijaa ideoillesi ja tilaa kehittyä. Haluatko olla mukana?

Rakennamme tulevaisuuden yhteiskuntaa


Etsimme innostuneita henkilöitä, jotka haluavat työskennellä, viihtyä ja kehittyä kanssamme. Meillä Swerockilla osallistut työhön tulevaisuuden yhteiskunnan rakentamiseksi. Tavoitteenamme on toimia pitkällä tähtäimellä kestävästi ja vastuullisesti. Meille on sydämen asia, että nuorilla on mahdollisuus rakentaa tulevaisuuttaan.

Tänä päivänä meitä on melkein 1000 sitoutunutta työntekijää koko Swerockilla. Kaikilla meillä on erilainen persoonallisuus ja työtehtävät. Yksi asia meillä on kuitenkin yhteistä; haemme joka päivä voimaa ja inspiraatiota ydinarvoistamme. Pyrimme aina olemaan käytännönläheisiä, kehittyviä, henkilökohtaisia ja luotettavia. Työskentelemme Swerockilla paremmin yhdessä, kehitymme ja meillä on hauskaa työssä. 

 

Voimaa ja inspiraatiota ydinarvoistamme ►

 

Tämän voimme tarjota valmisbetoniyritys Swerockilla

  • Voit saada vastuuta ja vaikuttaa työsi tulokseen
  • Voit osallistua tulevaisuuden kestävän yhteiskunnan luomiseen
  • Voit kehittää pätevyyttäsi haastavien työtehtävien avulla
  • Voit saada paikan yhteisössämme, jossa sinusta tulee ydinarvojemme tärkeä välittäjä 

Swerock kuuluu Peab-konserniin. Lue lisää: Peab.fi

Hae mukaan osaavaan porukkaan!

Töihin Swerockille

Louhimme, murskaamme ja myymme kiviaineksia sekä valmistamme ja toimitamme betonia ympäri Suomen. Tarvitsemme hyviä tyyppejä mukaan osaavaan porukkaamme. Meillä on monenlaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä. Kesän 2021 kesätyöhaku on jo päättynyt, mutta voit aina tiedustella meiltä vapaista työpaikoista.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.