Arvot ja visio näkyvät toiminnassamme

Swerockin arvot kuvaavat millaisia olemme ihmisinä, miten vastaamme asioista, miten työskentelemme, mitä voimme saavuttaa ja millaisena meidät tunnetaan. Arvot näkyvät kaikessa toiminnassamme. Arvojen sisäistäminen on perusedellytys työskentelylle, kehittymiselle ja viihtymiselle.

Arvomme

Kehittyvä

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme olemalla aidosti innovatiivisia ja joustavia. Haluamme, että meidät tunnetaan asiakkaiden tarpeiden ymmärtämisestä, ripeästä päätöksenteosta ja käytännönläheisistä toimintatavoista.

Henkilökohtainen

Pyrimme rakentamaan pitkäaikaista, rehellisyyteen ja luotettavuuteen perustuvaa yhteistyötä asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja henkilöstömme kanssa. Toimimme hyvän ammattietiikan ja ammattitaidon mukaisesti.

Käytännönläheinen

Meidät tunnetaan käytännönläheisistä toimintatavoista, ripeästä päätöksenteosta ja asiakkaamme tarpeiden ymmärtämisestä. Yrityksemme erottuu edukseen muista. Toimintamme perustuu rehellisyyteen ja luotettavuuteen. Näin säilytämme hyvät ja pitkäaikaiset suhteet.

Luotettava

Toimintamme perustuu aina hyvän liiketoimintatavan noudattamiseen sekä henkilöstömme ammattitaitoon. Toimimme ja teemme työtä hyvän ammattietiikan ja ammattitaidon mukaisesti.

Visiomme

Toimintamme on innovatiivista ja joustavaa, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään omia toimintatapojamme. Hyödynnämme oman henkilöstömme osaamista ja tarjoamme mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen, koulutukseen ja työhyvinvointiin. Henkilöstön sitoutuminen sekä osallistuminen yhtiön toimintatapojen ja oman työn kehittämiseen on meille tärkeää.