Hiekat ja sorat kaikkiin tarpeisiin

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi hiekat ja sorat. Toimitamme soramurskeen, hiekoitussepelit, asennus- ja leikkihiekat sekä turvahiekat iskunvaimennukseen.

Asennushiekka monipuoliseen käyttöön

Asennushiekka soveltuu moneen tarkoitukseen, esim. katu- ja pihalaattojen asennukseen, kivien ja nurmen ilmaamiseen pelikentillä ja nurmialueille. Lue lisää tuotteesta täältä.

Leikkihiekka hiekkalaatikolle

Leikkihiekka on hienorakeista, seulottua, hyvin tiivistyvää hiekkaa. Leikkihiekan vaihtotarve on hyvä arvioida vuosittain, sillä käyttömäärät, sijainti ja likaavat tekijät vaikuttavat vaihtotarpeeseen. Lue lisää leikkihiekasta eli hiekkalaatikkohiekasta täältä.

Turvahiekka täyttää laatuvaatimukset

Turvahiekkaa käytetään leikkikenttien pintamateriaalina esimerkiksi iskunvaimennukseen keinujen ja kiipeilytelineiden alle. Laatuvaatimukset täyttävä turvahiekka on tiivistymätöntä ja pyöreää soraa. Tutustu turvahiekka-tuotteeseen täältä.

Hiekoitushiekka

Hiekoitussepeli ja hiekoitushiekka sopivat pihojen ja kulkuväylien hiekoittamiseen sekä liukkauden torjuntaan. Tutustu tarkemmin täältä.

Sora teiden rakennekerroksiin

Tuotamme soralajikkeita seulomalla erilaisiin täyttökohteisiin, joissa maksimi raekoko on määrätty täytettävien rakenteiden suojaamiseksi. Soramurske soveltuu kalliomurskeen tavoin katujen, teiden ja liikenneväylien rakennekerroksiin. Tutustu lisää täältä.

Tutustu tuotteisiin

Asennushiekka

Asennushiekka soveltuu moneen tarkoitukseen, esim. katu- ja pihalaattojen asennukseen, kivien ja nurmen ilmaamiseen pelikentillä ja nurmialueille.

Leikkihiekka

Leikkihiekka on hienorakeista, seulottua, hyvin tiivistyvää hiekkaa. Lue lisää leikkihiekasta eli hiekkalaatikkohiekasta!

Turvahiekka

Turvahiekkaa käytetään leikkikenttien pintamateriaalina esimerkiksi iskunvaimennukseen keinujen ja kiipeilytelineiden alle.

Hiekoitushiekka

Hiekoitushiekka sopii erityisesti yleisten teiden liukkauden torjuntaan, lue lisää!

Soramurske

Soramurske soveltuu kalliomurskeen tavoin katujen, teiden ja liikenneväylien rakennekerroksiin. Lue lisää!

Ota yhteyttä kiviainesmyyntiimme

Ota yhteyttä

Alueellisten myyntipalveluidemme yhteystiedot löydät täältä.

Jätä tästä tarjouspyyntö

Lähetä meille tarjouspyyntö täältä ja olemme yhteydessä mahdollisimman pian.