Swerockille uusi pohjoismainen toimitusjohtaja

Swerockissa vaihtuu vetovastuu vuodenvaihteessa 2021/2022, kun Mats Norberg aloittaa yrityksen toimitusjohtajana Ruotsissa. Mats ottaa johtaakseen liiketoiminnan, joka on viime vuosina kasvanut voimakkaasti Pohjoismaissa ja ottanut tärkeitä edistysaskeleita täyttääkseen ilmastovaatimukset.

Mats Norberg aloittaa työt 1. syyskuuta 2021 ja siirtyy Swerockin toimitusjohtajaksi 1. tammikuuta 2022. Hän on viimeksi työskennellyt liiketoimintajohtajana NCC:llä vastuualueenaan maanrakennusliiketoiminta Pohjoismaissa.

– Peab on tunnettu konserni, jonka toimintaa olen luonnollisesti seurannut aiemmissa tehtävissäni. Swerock on alan johtava toimija ja edelläkävijä sekä ympäristöasioissa että tekniikassa. Odotan innolla, että pääsen johtamaan tätä hienoa yritystä menestykseen jatkossakin, luomaan arvoa asiakkaille ja ennen kaikkea tapaamaan henkilöstöä, sanoo Mats Norberg.

Mats Norberg seuraa tehtävässä Karl-Gunnar Karlssonia, joka jatkaa Swerockin toimitusjohtajana vuoden 2021 ajan. Karl-Gunnarilla on tehtävissään Liiketoiminta-alue Teollisuuden johtajana ja Swerockin toimitusjohtajana luotsannut yrityksen voimakasta kasvua Pohjoismaissa, johon on kuulunut useita yrityskauppoja kiviaines- ja päällystysliiketoiminnassa, erityisesti yrityskauppa YIT:ltä vuonna 2020. Yhtiö on myös tehnyt työtä kehittääkseen ympäristöystävällisempiä tuotteita, mm. lanseeraamalla ECO-Betonin ja ECO-Kiviaineksen.

– Olen todella tyytyväinen, että olemme saaneet Mats Norbergin Swerockin uudeksi toimitusjohtajaksi. Matsilla on laaja kokemus alalta ja hän on työskennellyt NCC:llä useissa johtavissa tehtävissä, mm. päällystyksen ja maanrakennuksen saralla. Olen vakuuttunut, että Mats aiemmalla kokemuksellaan pystyy jatkamaan Swerockin menestyksekästä kehitystä, sanoo Niclas Winkvist, Swerock AB:n hallituksen puheenjohtaja.

Swerock toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Suomessa Swerock on maamme johtavia jalostettujen kiviainesten valmistajia ja yksi merkittävimmistä valmisbetonin tuottajista ja myyjistä. 

Ajankohtaista

Lue lisää ajankohtaisia uutisia ja artikkeleita Swerockista!